Betöltés...

Kétlencsés biztonsági kamera, 1080P

Ár: 9.990 Ft

Kétlencsés biztonsági kamera, 1080P
Biztonság és hatékonyság egyetlen eszközben! Fedezze fel új, kettős beépített kamerás térfigyelő kameránkat, amely kiválóan alkalmas otthona vagy munkahelye megfigyelésére. A két 5 megapixeles kamerával ellátott készülék éles, részletgazdag és kristálytiszta képeket biztosít, így egyetlen fontos részlet sem marad észrevétlen.
Az egyik kamera fix, széles látószöget biztosít, mely állandó, átfogó képet ad a kiválasztott területről. A másik, forgatható kamera dinamikus megfigyelést tesz lehetővé, ami lehetővé teszi az irányok gyors és egyszerű változtatását egy intuitív mobilalkalmazáson keresztül. Ez a flexibilitás ideális megoldást nyújt bármilyen mozgás követésére.
A kamera fejlett éjszakai módja, a mozgásérzékelő funkciói és a helyi eszközökön történő videotárolási lehetőségek még megbízhatóbbá teszik a biztonsági rendszert. Az élő képekhez és felvételekhez bárhol és bármikor hozzáférhet, így folyamatosan szemmel tarthatja környezetét. Tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni biztonságuk terén.
Specifikáció:
Kettős interfész kijelzőLátószög: 87 °.Forgatható vízszintesen: 355° függőlegesen: 90°.4db fehér LED + 4db infravörös LED.WIFIÉjszakai látás: IR-CUT kapcsoló Automatikus?körülbelül 5-8 méter (Környezettől függően változik).Kettős fénybeállítás , automatikus kapcsolás , csak infravörös LED , LED fény időzítő bekapcsolása.Audio: Beépített mikrofon és hangszóró, támogatja a kétirányú hangátviteltMozgásérzékelés és riasztás nyomógomb .TF kártya?Max 128G?(nem tartozék)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kamera
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kétlencsés biztonsági kamera, 1080P" című hirdetést látja. (fent)