Betöltés...

Mini hangrögzítő rejtett függő mikrofonnal, hangaktiválás - Q66 - 8 GB

Ár: 18.781 Ft

Egygombos felvétel: Egyszerű felvétel
Örökítsen meg minden fontos pillanatot egyetlen gombnyomással. A Spionescu szívrögzítő  kényelmes ,egygombos felvételi funkcióval büszkélkedhet, amely azonnal elindítja a felvételt, biztosítva, hogy egyetlen másodpercről se maradjon le az értékes tartalomról. Könnyen használható kialakításának köszönhetően könnyedén, egyetlenérintéssel engedélyezheti és letilthatja a felvételt , így tökéletes eszköz az úton lévők számára, akik értékelik  azegyszerűséget és a könnyű használatot.

Gomb nélküli kialakítás: Ölelje át az intimitást, sugározzon eleganciát
Mondjon búcsút a látható gomboknak, és üdvözölje a diszkrét kifinomultságot. ASpionescu szívrögzítő   elegáns és modern kialakítású, látható gombok nélkül, így szabadon rögzítheti a bizalmas beszélgetéseket anélkül, hogy nem kívánt figyelmet vonzana. Zökkenőmentesen beleolvad bármilyen környezetbe, lehetővé téve  amagánélet megőrzését és afelmerülő  kérdésekre való összpontosítást. Ez a kifinomult megjelenés kiegészíti kivételes funkcionalitását, így astílus és a diszkréció megtestesítője .

Kábelvezérelt multifunkciós működés: Zökkenőmentes csatlakoztathatóság, könnyed vezérlés
Csatlakoztathatóság egy karnyújtásnyira! ASpionescu szívrögzítő  kábelvezérelt többszörös működtetéssel rendelkezik, így könnyedén csatlakoztathatja telefonjához vagy számítógépéhez. A csatlakoztatás után a beállítások módosítása és a funkciók vezérlése gyerekjátékká válik. Akár interjúkat készít, jegyzeteket készít vagy előadásokat rögzít, ez a funkció javítjaa felvételi élményt  azáltal, hogy teljes ellenőrzést biztosít eszköze és felvételei felett. a legnagyobb kényelemmel.

Automatikus törlés funkció: Nem kell többé aggódnia a tárolás miatt
Hagyja, hogySpyescuszívrögzítője  kezelje  a tárhelyet az Ön számára! A felvevő automatikus  törlési funkcióvalrendelkezik , amely intelligensen kezeli a régi fájlokat, hogy helyet biztosítson az új felvételeknek. Mondjon búcsút a frusztrációnak hogy kritikus pillanatokban elfogyjon a tárhely. Ezzel az intelligens funkcióval biztos lehet benne , hogy készülékének mindig elegendő helye lesz ahhoz,  hogy megszakításnélkül rögzítsen minden fontos  részletet.




LED-es fényjelzés lejátszás közben: Finom riasztások, megszakítás nélküli lejátszás
Maradjon diszkrét, miközben tájékozott marad. A Spionescu szívrögzítő finom  LED-es fénnyelrendelkezik, amely jelzi, ha éppen játsszák, és tiszta jelet ad  anélkül, hogy felesleges figyelmet vonzana. Akár sötét szobában hallgatja a felvételeket, akár gyorsan ellenőrzi a lényeges információkat, ez a LED-lámpa biztosítja, hogy mindig tudja a felvevő állapotát, így Ön irányíthatja és teljesen biztonságban van.




ADPCM felvétel - 1536Kbps mintavételi frekvencia - Merüljön el a hifi hangban
Tapasztalja mega hangzást, mint még soha !  Az ADPCM felvétellel  és alenyűgöző, 1536 Kbps mintavételi frekvenciával a  Spionescu hangrögzítő kivételes hangminőséget biztosít páratlan hifi hangzással. Kristálytiszta  felvételekMinden apró részletet rögzít, ügyelve arra, hogyminden részletet rögzítsen,  a halk suttogásoktól a rezonáns hangokig. Merüljön el a teljes hangélményben ezzel a kéznél lévő csúcstechnológiával.




Opcionális hangvezérelt felvétel: Örökítse meg, ami a legfontosabb
Hagyja, hogy a hangrögzítő intelligensen reagáljon a körülötted lévő hangokra. ASpionescu szívrögzítő  opcionális hangvezérelt felvételi funkcióval rendelkezik , amely automatikusan aktiválja a felvételt, ha a hangokmeghaladják az 50 dB-t , és leáll, ha  a környezeti hangok egy bizonyos ideigcsendesek  . Ez az intelligens funkció optimalizálja a felvételi helyet és energiát takarít meg, biztosítva, hogy csak az igazán fontos  felvételeket rögzítse, így ideális választás az üzleti élet, a diákok és bárki számára, aki zökkenőmentesfelvételi hatékonyságot  keres.




Automatikus rekordszegmentálás: Könnyű hozzáférés, továbbfejlesztett rendszerezés
Mondjon búcsút a hosszú rekordok keresésének bonyodalmainak. A Spionescu szívrögzítő  automatikusan felosztja a fájlokat kezelhető részekre, megkönnyítve ezzel az egyes beszélgetések vagy kulcsfontosságú pillanatok elérését. Zökkenőmentesen navigálhat a rekordok között, és könnyen azonosíthatja a legfontosabb információkat. Ez az automatikus  rendszerezési funkcióleegyszerűsíti a munkafolyamatot, időt és energiát takarítva meg.





Hosszú felvételi idő: mindig készenlétben, soha nem hagy ki egyetlen pillanatot sem.
Regisztráljon fenntartás nélkül! Azegyetlen töltéssel akár 3,5 órányi folyamatos felvétellel a Spionescu hangrögzítő biztosítja, hogy mindig készen álljon a fontos beszélgetések, előadások vagy ötletek rögzítésére. Soha ne aggódj eszközként. A kritikus pillanatokban elfogy az energia. Kiterjedt felvételi  ideje felbecsülhetetlen értékű társsá teszi mindazok számára, akiknek elfoglalt menetrendje van, ésdokumentálniuk kell gondolataikat és tapasztalataikat .




Hosszabb készenléti idő: Készen áll, amikor készen áll
Páratlan színpadi teljesítmény. Aszív Spionescu magnó  lenyűgöző 30 napos várakozási idővel büszkélkedhet , biztosítva, hogy mindig készen álljon, amikor szüksége van rá. Akárnaponta használja, akár félreteszi aváratlan pillanatokra, bízhat benne , hogyfeltöltődik ,  és várja a  cselekvést. Maradj magabiztos És gondtalanul, tudva, hogy készüléke A hangfelvétel szükség esetén teljesen működőképes .




MP3-lejátszó funkció: Zene és emlékek egy eszközön
Élvezze a felvételi képességeken kívül mást is! Aszív Spionescu felvevő  MP3 lejátszó is, amely különféle fájlformátumokat támogat, például WAV, WMA ésMP3 , folyamatos lejátszással akár 15 órán keresztül. Zökkenőmentes  váltása dalok között. Kedvencei és alapvető felvételei egyetlenkompakt és sokoldalú eszközben . Használja ki a szórakozást és a hatékonyságot anélkül, hogy több eszközre lenne szüksége.




Gyors előre- és visszatekerés: gyors navigáció, azonnali hozzáférés
Merülj el a felvételeid szívében egy pillanat alatt. A Spionescu szívrögzítő  gyorsoda-vissza funkciót  biztosít, lehetővé téve a felvételek gyors és pontos navigálását. Gyors   keresés és játékFontos információk, időmegtakarítás és a termelékenység maximalizálása. Mondjon búcsút az unalmas kereséseknek és jégesőkönnyedén gyors  lejátszásvezérlés.




Időbélyegek: Egyszerű rendszerezés
Egyszerű rendszerezés egy karnyújtásnyira:A Spionescu szívrögzítő  automatikusan átnevezi a felvételeket a felvételi idő alapján, leegyszerűsítve ezzel a fájlkezelési folyamatot. Soha többé nem  fogsz küzdeniAzonosítsa a megfelelő fájlt a megfelelő alkalomra. Ez az átgondolt  funkcióleegyszerűsíti a munkafolyamatot , éstökéletes rendben tartja a nyilvántartásokat, így hatékony eszköz aszervezettség és a hatékonyság megőrzéséhez .




Műszaki paraméterek:



Szín: Fekete-lila



Emlékezet: 16GB



Felvételi tárolókapacitás: Körülbelül 200 óra



A felvétel jegyzőkönyve: 1 100 perc



PCM mintavételi arány: 1,536Kbps



USB interfész: Micro USB - USB 2.0



Akkumulátor kapacitása: 110 mA



Autonómia rögzítése: 35 óra



Zenelejátszási autonómia: 14 óra



Támogatott operációs rendszer: Összes



Akkumulátor: Beépített lítium-polimer akkumulátor



Zenelejátszási formátum: MP3/WMA



Felvételi formátum: MP3/WAV



Érvényesítés: MI



Anyag: Cinkötvözet + színes tükör 2,5 dioptriával



Méretek: 42x37x9,6 mm



Súly: 32g




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini hangrögzítő rejtett függő mikrofonnal, hangaktiválás - Q66 - 8 GB" című hirdetést látja. (fent)