Betöltés...

Kutya alakú kulcstartó mini kémrögzítő, EJ PRODUCTS, GL-16, 16 GB, 70 óra autonómia, 14 óra rögzítési kapacitás, hangaktiválás, MP3 lejátszó, víz- és porálló, fehér

Ár: 26.904 Ft


Kutya kulcstartó: innováció a személyes megfigyelésben és a családbiztonságban

Egy olyan világban, ahol a biztonság és a diszkréció értékesebb, mint valaha, a kulcstartó felvevő nélkülözhetetlen társként tűnik ki. Ez a kompakt eszköz, amely normál kulcstartóval van ellátva, fejlett hangfelvételi technológiát rejt , így egyedülálló módon rögzítheti a fontos pillanatokat, biztonságosan figyelheti szeretteit, és a lehető legdiszkrétebb módon gyűjtheti össze az alapvető információkat.



Praktikus kialakítás és kiemelkedő tartósság
Képzeljen el egy olyan eszközt, amely olyan kicsi, hogy beleolvad a billentyűk közé, de elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a mindennapi kihívásokkal. A kulcstartó felvevő ez a modul. Tartós anyagokból készült, víz- és porálló szilikon bevonattal védve készen áll arra, hogy elkísérjen bármilyen kalandra, esőre vagy napsütésre.



Élvonalbeli audiotechnológia
A készülék szíve a nagy érzékenységű mikrofon, amely képes tiszta és pontos hangokat rögzíteni lenyűgöző távolságokból. A hangaktiválással felszerelt kulcstartó felvevő automatikusan elindítja a felvételt, amikor hangot észlel, és készenléti állapotba lép, amikor csend uralkodik, biztosítva a tárhely és az akkumulátor hatékony felhasználását.

Szülőknek és szakembereknek
Ha Ön szülő, ez a kulcstartó-rögzítő megbízható szövetségessé válik a bébiszitter megfigyelésében vagy gyermeke első szavainak rögzítésében. A szakemberek számára ez egy diszkrét eszköz az üzleti találkozók vagy interjúk rögzítésére anélkül, hogy gyanút keltene. A kémkedés szerelmeseinek pedig lehetőséget kínál arra, hogy a legváratlanabb módon gyűjtsenek információkat.

A felhasználó számára tervezett funkciók
Az egyszerű, egygombos működtetés kiküszöböli a komplikációkat. A viselhető eszköz indításkor rögzít, és leállításkor automatikusan elmenti az adatokat. A kiterjedt kompatibilitás lehetővé teszi a felvételek egyszerű átvitelét különböző eszközökre USB-kapcsolaton keresztül, így sokoldalú eszköz minden helyzetben.

                       

Speciális funkciók a teljes élményért


Akár 70 óra folyamatos felvétel: A nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően egyetlen pillanatról sem marad le.


Víz- és porállóság: Ideális bármilyen időjárási körülmények között történő használatra.


Csendes felvétel: A diszkrét kialakítás lehetővé teszi a hangok rögzítését anélkül, hogy felhívná a figyelmet.


Nagyvonalú memória: Akár 16 GB-os memóriakártyákat is támogat, bőséges helyet biztosítva a hangfelvételek számára.



                                                                                                
Mit kapsz a csomagban?


1 x kulcstartó, készen arra, hogy a mindennapi élet részévé váljon


1 x USB kábel a gyors töltéshez és adatátvitelhez


1 x fejhallgató, így bárhol hallgathatja a felvételeket


1 x Felhasználói kézikönyv, amely megnyitja az ajtót a korlátlan lehetőségek világába



Változtasson minden pillanatot emlékezetté
A kulcstartóval minden beszélgetés, minden lecke és minden felejthetetlen pillanat örökre rögzíthető és megőrizhető. Ez több, mint egy kütyü; Ez egy megbízható eszköz, amely nyugalmat biztosít, tudva, hogy soha nem fog lemaradni a fontos pillanatokról. Akár biztonságos környezetet szeretne biztosítani gyermeke számára, akár értékes emlékeket szeretne rögzíteni, akár teljes diszkrécióval merészkedik a kémkedés világába, a kulcstartó rögzítő a tökéletes választás. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ez az értékes társ az Ön oldalán legyen.
Műszaki adatok:


Súly: 47g


Felvételi formátum: WAV


Btii sebesség: 192Kbps


Jel-zaj viszony: ≥80dB


Frekvencia: 200Hz-10000KHz


Mikrofon: nagy érzékenység


Működési idő: Körülbelül 70 óra
Tárolási kapacitás: 16GB körülbelül 24 órányi felvételhez
Javaslat: Tekintettel az MP3 és a tárolómeghajtó funkciójára, nem támogatja a memóriabővítést kártyán keresztül. Olyan fájlokat tölthet fel, amelyek nem felvételek, például zenefájlokat.
Zenei formátum: MP3, WAV, WMA
Felvételi mód: Hanggal aktivált / kézi vezérlés
Fejhallgató: 3,5 mm-es sztereó
Integrált akkumulátor: Lítium-polimer
Csatlakozás: Micro USB2.0/OTG
Működési hőmérséklet: 0 ~ 40 °C


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kutya alakú kulcstartó mini kémrögzítő, EJ PRODUCTS, GL-16, 16 GB, 70 óra autonómia, 14 óra rögzítési kapacitás, hangaktiválás, MP3 lejátszó, víz- és porálló, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések