Betöltés...

EJ termékek, M12, 16 GB, Hangaktivált digitális hangrögzítő, ütemezett felvétel, intelligens zajcsökkentés, intelligens szegmentálás, változtatható sebességű lejátszás, MP3 lejátszó, fekete

Ár: 19.506 Ft

MP3 digitális felvevő - forradalom a kiváló minőségű hangfelvételben

Bemutatjuk az MP3 digitális hangjegyzeteket, egy technológiai remekművet, amelynek célja, hogy a legtisztább és legpontosabb hangfelvételi élményt nyújtsa. Ideális szakemberek, diákok, újságírók és bárki számára, aki szenvedélyesen szereti a hangminőséget, ez a készülék újradefiniálja a hang- és zenerögzítés szabványait.

Kiváló funkciók a felejthetetlen hangteljesítményért:

Nagy teljesítményű kettős mikrofon: Használja ki a fejlett kettős mikrofontechnológia előnyeit, amely minden hangot és apró részletet kifogástalan tisztasággal rögzít, így ideális olyan helyzetekben, ahol minden részlet számít.


Intelligens zajcsökkentő: A környezettől függetlenül az intelligens zajcsökkentő chip kiszűri a háttérzajt, így kristálytiszta felvételeket készít interferencia nélkül.


Extrém távoli érzékenység: Ez a felvevő nem csak egy egyszerű felvevő eszköz; ez egy pontos eszköz, amely lehetővé teszi a hangok és hangok jelentős távolságból történő rögzítését a minőség romlása nélkül.


Azonnali felvétel és automatikus mentés: A felvétel elindításához mindössze egy kattintásra van szükség. Amikor pedig a készülék kikapcsol, a fájlokról automatikusan biztonsági mentés készül, így Ön nem veszít el semmilyen fontos információt.


Speciális funkciók a személyre szabott élményhez:

Különböző felvételi módok: Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő felvételi módot: folyamatos, szegmentált vagy szegmentált a maximális rugalmasság érdekében.


Automatikus időbélyegek: Ez a funkció megkönnyíti a rekordok fontos szegmenseinek gyors rendszerezését és elérését.


Intuitív lejátszási lehetőségek: Az A-B ismétlése és a gyors lejátszás lehetővé teszi a könnyű navigálást a felvételek között, biztosítva, hogy egyetlen fontos információ se maradjon le.


Bővített felvételi képesség: A 24 órás akkumulátor-élettartammal ez a felvevő biztosítja, hogy teljes eseményeket megszakítás nélkül rögzítsen.


USB flash meghajtó funkció: Könnyedén átviheti és kezelheti fájljait az eszköz USB flash meghajtóként való használatával.


Adatvédelem jelszóval indításkor: A speciális jelszavas védelemmel gondoskodhat arról, hogy nyilvántartásai privátak és biztonságosak maradjanak.


Többcélú zenelejátszás: A felvevő a zenei formátumok széles skáláját támogatja, hordozható zenelejátszóvá alakítva.


Bővíthető memória a hatalmas felvételi igényekhez: 16 GB-os Micro SD kártyát tartalmaz, és támogatja a 128 GB-ig terjedő memóriabővítést.


Részletes műszaki adatok:
Intuitív 2,4 cm-es képernyő
Egyszerű és gombokkal elérhető vezérlés
1536 Kb/s felvételi minőség a finom hangrészletekért
Több nyelv támogatása globális használatra
Különböző felvételi módszerek minden helyzethez
Hangvezérelt felvétel
Hosszabb akkumulátoros üzemidő a gondtalan felvételkészítéshez
Univerzális 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
Robusztus és elegáns kialakítás cinkötvözet házzal
Felvételi módszer: Egygombos hangvezérlés / felvétel
Működési autonómia: 24 órás folyamatos felvétel
Fejhallgató-lejátszás: 12 óra
Készenlét: 90 nap
Akkumulátor: 230mAh, gyorstöltés mindössze 2 óra alatt
Fejhallgató-csatlakozó: 3,5 mm
Méretek: 11 x 25 x 98mm
Szín: Fekete
Anyag: Cinkötvözet
A csomag tartalma:
MP3 digitális hangrögzítő.
Micro USB kábel töltéshez és adatátvitelhez.
Részletes felhasználói kézikönyv.
16GB Micro SD kártya a gyors indításhoz.
Válassza a Digital Voice Recorder MP3 lehetőséget, és tapasztalja meg a kivételes hangminőséget, a maximális hordozhatóságot és a könnyű használatot. Tökéletes választás mindazok számára, akik értékes emlékeket, ötleteket és beszélgetéseket szeretnének megörökíteni és megőrizni. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy gazdagítsa hangélményét, és biztosítsa, hogy minden szó pontosan és világosan rögzítésre kerüljön!











Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "EJ termékek, M12, 16 GB, Hangaktivált digitális hangrögzítő, ütemezett felvétel, intelligens zajcsökkentés, intelligens szegmentálás, változtatható sebességű lejátszás, MP3 lejátszó, fekete" című hirdetést látja. (fent)