Betöltés...

Digitális sztereó felvevő hangaktiválással, EJ Products, Q53, 32 GB, zajszűrés, beépített hangszóró, 16 óra autonómia, MP3 lejátszó

Ár: 16.988 Ft


Kiváló minőségű PCM 1536Kbps felvétel
--A Q53 továbbfejlesztett verziója érzékeny mikrofonnal és professzionális felvételi IC-vel van felszerelve, támogatja az 1536Kbps PCM felvételt, szuper tiszta rögzített hangot biztosítva.

Könnyen regisztrálható
--Egy billentyűvel elindíthatja vagy leállíthatja / mentheti a felvétel dátumáról és idejéről elnevezett fájlt. Időnaplózási funkció, amely megkönnyíti a fájlkezelést. Vesse el a bonyolult lépéseket, és rögzítsen fontos tartalmat bármikor, bárhol!

Az akkumulátor élettartama
--A beépített 230mAh újratölthető akkumulátorral akár 16 órányi folyamatos felvételt is támogat, miután 2 óra alatt teljesen feltöltődött. Alacsony akkumulátorvédelem
--Támogatja az adatvédelmi funkciót, automatikusan megtakarít, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

Jelszavas védelem indításkor
--6 számjegyű jelszó, 1000000 kombináció. Jelszava nélkül senki sem tudná bekapcsolni a hangrögzítőt és meghallgatni a rögzített fájlokat. Alkalmas diákok, tanárok, idősek, üzletemberek, írók és bloggerek számára.

Hordozható hangrögzítő
-A rögzítő eszköz mérete mindössze 9,5 cm x 2,5 x 1 cm, súlya pedig körülbelül 25 gramm.
Fémtokkal ez a digitális felvevő akkora, mint egy hagyományos öngyújtó, és könnyen elfér egy táskában vagy zsebben.

A regisztrációs fájlok egyszerű kezelése
--Minden fájl neve év, hónap, nap, óra, másodperc, könnyen megtalálható az éppen regisztrált fájl. Lejátszás felvétel, könnyen használható, lejátszhatja vagy törölheti a felvételeket a felvevő eszközön. Csatlakoztassa az USB-kábelt a számítógéphez, majd töltés közben fájlokat tölthet fel vagy le.

Hanggal aktiválható hangrögzítő
--A digitális hangrögzítő automatikusan elkezdi a felvételt, amint a hang eléri a szintet, és leállítja a felvételt, ha nincs hang. Memóriaterületet takarít meg és lejátszást hallgat a felvételek csendes részének kihagyásával.

Idővezérlő a felvételhez
--Állítsa be, hogy egy adott időpontban kezdje el a felvételt, rugalmasan teljesítse az összes regisztrációs igényt, csak egy egyszerű beállításra van szüksége.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Digitális sztereó felvevő hangaktiválással, EJ Products, Q53, 32 GB, zajszűrés, beépített hangszóró, 16 óra autonómia, MP3 lejátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések