Betöltés...

Hangvezérelt digitális hangrögzítő, EJ termékek, 8GB, élő megfigyelés, ütemezett felvétel, intelligens zajcsökkentés, intelligens szegmentálás, változó sebességű lejátszás, MP3 lejátszó, V90

Ár: 17.787 Ft

 

Hangvezérelt digitális hangrögzítő, EJ termékek, 8GB, élő megfigyelés, ütemezett felvétel, intelligens zajcsökkentés, A-B hurokfelvétel, intelligens szegmentálás, változó sebességű lejátszás, MP3-lejátszó, kiváló minőségű felvétel, V90 modell


Kiváló minőségű, élethű sztereó mikrofonok
Hangvezérelt felvétel


A felvétel fejhallgatón keresztüli nyomon követése
Ütemezett regisztráció adott időpontban
Intelligens zajcsökkentő technológia DSP (digitális jelfeldolgozás)

Intelligens felvételi szegmentálás
Változtatható lejátszási sebesség

A-B hurok ismétlése

 
A 8 GB-os V90 digitális MP3-lejátszó hangrögzítő ideális partner kiváló minőségű hangfelvételek rögzítéséhez és lejátszásához. Fejlett funkcióival és elegáns kialakításával ez a sokoldalú eszköz forradalmasítja a felvételi élményt. Akár újságíró, diák, zenész vagy egyszerűen valaki, aki szereti a fontos audio pillanatok rögzítését, ez a magnó nélkülözhetetlen eszköz.
 
Kiváló minőségű, élethű sztereó mikrofonok
Tapasztalja meg a rögzített tartalom izgalmát és izgalmát, mintha személyesen lenne ott. Merüljön el a kristálytiszta hangzás világában. A V90 két sztereó mikrofonnal rendelkezik, amelyek minden apró részletet rögzítenek, így biztosítva a felvételek valósághű és professzionális hangzását, akár 1536 kbps stúdióminőségű felvételi sebességgel.
 
Hanggal aktivált felvétel:
Mondjon búcsút a gombok gubancolásainak és az elszalasztott lehetőségeknek. A V90 hangvezérelt felvétellel büszkélkedhet, amely automatikusan bekapcsolja a hangrögzítést, amint hangot észlel. Ez az innovatív funkció kényelmet és nyugalmat biztosít, biztosítva, hogy soha ne maradjon le egyetlen fontos pillanatról sem.

Rögzítés felügyeleti funkció:
Vegyen részt a valós idejű monitorozásban a V90-nel. Csatlakoztassa a fejhallgatót, és hallgassa meg, amit rögzít. Ez a funkció azonnali visszajelzést ad, lehetővé téve a mikrofon pozíciójának vagy beállításainak módosítását az optimális hangminőség érdekében. Tartsa kézben az irányítást, és rögzítse a tökéletes hangzást.
 
Ütemezett felvételi funkció:
Ne hagyd, hogy a fontos események elkerüljenek. A V90 ütemezett felvételi funkciója lehetővé teszi konkrét kezdési időpontok beállítását, biztosítva, hogy minden fontos pillanatot rögzítsen. Legyen szó előadásról, megbeszélésről vagy interjúról, biztos lehet benne, hogy a V90 pontosan akkor kezdi el a felvételt, amikor szüksége van rá.

DSP intelligens zajcsökkentő technológia:
Mondjon búcsút a háttérzajnak és a zavaró tényezőknek. A V90 fejlett digitális jelfeldolgozó (DSP) technológiát használ a környezeti zaj intelligens csökkentése érdekében. Merüljön el a tiszta, koncentrált felvételekben, amelyek nem kívánt interferenciától mentesek. Hagyja, hogy hangja tisztán és pontosan ragyogjon.
 
A-B hurok ismétlési funkció:
Egyszerűsítse tanulási és átírási feladatait az A-B hurok ismétlési funkciójával. Könnyen megjelöli és megismétli a felvétel bizonyos részeit, lehetővé téve a tananyag könnyed ismétlését és memorizálását. Akár nyelvet tanul, interjúkat elemez vagy zenét gyakorol, ez a funkció megkönnyíti az életét.

Intelligens felvételi szegmentálás:
A nagy fájlok és a hosszú felvételek kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű. A V90 intelligens szegmentálási funkciója automatikusan felosztja és elmenti az audio fájlokat az Ön előtt beállított kisebb időszegmensekre. Maradjon szervezett, és találja meg a keresett pillanatot gond nélkül.
 
Változtatható lejátszási sebesség:
. Testreszabhatja a tempót az Ön igényeinek megfelelően, és javíthatja termelékenységét. Irányítsa a zenehallgatási élményt a V90 változtatható lejátszási sebességével. A lejátszási sebesség beállításával gyorsan görgethet a felvétel legfontosabb szegmenseihez, vagy lelassíthatja a felvételt a részletes elemzéshez
 
Karcsú, könnyű kialakításával, nagyvonalú tárolókapacitásával és lenyűgöző akkumulátoros üzemidejével a V90 16 GB-os felvevő ideális eszköz a hangok rögzítéséhez és lejátszásához. A Windows rendszerekkel kompatibilis sokoldalú felvevő készen áll arra, hogy elkísérje Önt audio kalandjain. Ne elégedjen meg a középszerű hangminőséggel – emelje V90-ét a következő szintre, és engedje szabadjára a prémium hangfelvétel erejét, új magasságokba emelve a hangélményt.

Műszaki adatok:


Szín: Fekete

Alapfunkció: Hangrögzítő / Mp3 lejátszó / Hangfelvétel engedélyezve

Hangfelvétel formátuma: MP3, WAV

Zenelejátszási formátum: MP3, WMA, FLAC, APE, OGG veszteségmentes zene

WAV felvételi idő: Maximum 72 óra 512kbps sebességgel

MP3 felvételi idő: max. 1138 óra 32 kbps sebességgel

Felvételi mintavételi frekvencia: 48KHZ

Maximális WAV felvételi sebesség: 1536 kbps

Maximális MP3 felvételi sebesség: 192 kbps

Akkumulátor: lítium akkumulátor 410mA

Az akkumulátor felvételi ideje: kb. 35 óra

Az akkumulátor lejátszási ideje: körülbelül 21 óra

LCD képernyő felbontása: 96x64 pontos képernyő

USB: Nagy sebességű USB 2.0

Beépített hangszóró kimenet: 18mm x26mm

Beépített hangszóró impedens: 8Ω / 1W

Üzemi hőmérséklet: 0?~40?


Fejhallgató-csatlakozó: 3,5 mm, sztereó

Mikrofoncsatlakozó: 3,5 mm, sztereó

Méretek: 85×26×11 mm

Súly: 55g

Kompatibilis operációs rendszer: Windows




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Hangvezérelt digitális hangrögzítő, EJ termékek, 8GB, élő megfigyelés, ütemezett felvétel, intelligens zajcsökkentés, intelligens szegmentálás, változó sebességű lejátszás, MP3 lejátszó, V90" című hirdetést látja. (fent)