Betöltés...

Rejtett mini felvevő, K2, 32 GB, hosszú élettartam, hangaktiválás

Ár: 25.925 Ft

Hordozható, ultravékony, hanggal aktiválható mini felvevő
 

- Korszerű diszkrét felvevő készülék
- Hitelkártya méretek 32 GB memóriával
- Hangaktiválás akár 150 órányi felvétellel
- Könnyen kezelhető egy rögzítés gombbal

 
Bemutatjuk az ultravékony, hanggal aktiválható hordozható mini felvevőt – tökéletes megoldás mindenkinek, akinek diszkrét és megbízható felvevőeszközre van szüksége.
A hitelkártya méretű és mindössze 4 mm vékony eszköz rendkívül hordozható, és könnyen elfér a pénztárcájában, zsebében vagy pénztárcájában.

A 16 GB belső memóriával ez a készülék akár 150 órányi folyamatos felvételt is képes tárolni, így tökéletes a hosszú távú használatra.

A 750mAh lítium akkumulátor több mint 30 napos készenléti időt biztosít hibernált üzemmódban, és folyamatosan képes rögzíteni akár 150 órát minden teljes töltés után.

A készülék kezelése hihetetlenül egyszerű, egygombos rögzítéssel és mentéssel, biztosítva, hogy ne veszítsen el semmilyen fontos információt.
Az egyedülálló hangvezérelt felvétel (VOR) gomb automatikusan elindítja a felvételt, ha hangokat észlel a közelében, így nem kell aggódnia a hosszú órákon át tartó üres felvételek miatt.

A készülék csatlakozási csatlakozóval is rendelkezik a felvételek meghallgatásához, valamint OTG funkcióval az Android / Windows eszközre történő gyors fájlátvitelhez.

Karcsú és diszkrét kialakításával az ultravékony, hangképes hordozható mini felvevő tökéletes választás mindazok számára, akik megbízható, kiváló minőségű felvevőeszközt keresnek.
 
Funkciók:

- Ultravékony kialakítás (csak 4 mm vékony)
- Hang- / hangalapú felvétel
- 32 GB belső memória
- 750 mAh lítium akkumulátor
- Egyszerű, egygombos felvétel
- OTG funkció a gyors fájlátvitelhez
- Időbélyegzés funkció az egyszerű fájlkezeléshez

 
Műszaki adatok:

- Termék típusa: Ultra vékony felvevő
- Felvételi módszer: Indítsa el a felvételt, állítsa le a mentéshez
- Akkumulátor kapacitása: 750mAh
- Töltési idő: kb. 3 óra
- Az akkumulátor élettartama: körülbelül 150 óra felvétel
- Memória kapacitás: 32 GB
- Felvételi idő: akár 150 óra
- Mintavételi frekvencia: 48KHz
- Felvételi bitsebesség: 192KBPS
- Felvételi formátum: WAV
- Lejátszási formátum: MP3, WMA, WAV
- Szín: Fekete
- Cikk mérete: 86mm x 54mm x 4mm
- Elem súlya: 33g
- Csomag mérete: 145mm x 90mm x 43mm
- A csomag súlya: 149g

 
A doboz tartalma:

- 1 x hangrögzítő

 
 
FIGYELEM
Termékeink, beleértve a térfigyelő kamerákat is, a megfigyelő eszközök kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben telepítenek a kitett áruk biztonságának biztosítása érdekében. Az ilyen kamerák aktiválásakor elengedhetetlen, hogy minden érintettet tájékoztassanak arról, hogy videomegfigyelés alatt állnak.
A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezeknek az eszközöknek a használata csak az ezen eszközökön keresztül megfigyelt személyek kifejezett hozzájárulásával engedélyezett. Semmilyen módon nem támogatjuk vagy bátorítjuk termékeink használatát mások magánéletének filmezésére vagy megörökítésére.
A Spionescu nem vállal felelősséget termékeink helytelen vagy nem megfelelő használatáért, és nem tehető felelőssé nyomkövető eszközeink nem megfelelő vagy nem megfelelő használatáért. A felhasználók felelőssége, hogy termékeink használata során betartsák a vonatkozó törvényeket és előírásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Rejtett mini felvevő, K2, 32 GB, hosszú élettartam, hangaktiválás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: