Betöltés...

Professzionális mini felvevő, Q70, 8 GB, mágneses, hangaktiválás

Ár: 22.309 Ft

A kémfelvevő nagy kapacitású újratölthető akkumulátorral (3200mAh) van felszerelve, és ez elfelejti a töltést. Csendesen működik, automatikusan aktiválódik, amikor hangot érzékel, és PCM beszédprocesszor segítségével a legjobb minőségű hangfelvételeket biztosítja. Csúcsmodellnek számít, mivel a piac legjobb felvevői (kémjei) közé tartozik.
 
-A nagyon kis méret megkönnyíti az elrejtést
-Hurok felvétel
-Nagyon erős mágnes
-Könnyen használható
-Távolítsa el a háttérzajt
-Intelligens szegmentálás, a felvétel automatikusan felosztásra kerül, a felvevő 5 óránként elment egy fájlt
FIGYELEM
Termékeink, beleértve a térfigyelő kamerákat is, a megfigyelő eszközök kategóriájába tartoznak, amelyeket általában üzletekben és/vagy bemutatótermekben telepítenek a kitett áruk biztonságának biztosítása érdekében. Az ilyen kamerák aktiválásakor elengedhetetlen, hogy minden érintettet tájékoztassanak arról, hogy videomegfigyelés alatt állnak.
A Romániában hatályos jogszabályok szerint ezeknek az eszközöknek a használata csak az ezen eszközökön keresztül megfigyelt személyek kifejezett hozzájárulásával engedélyezett. Semmilyen módon nem támogatjuk vagy bátorítjuk termékeink használatát mások magánéletének filmezésére vagy megörökítésére.
A Spionescu nem vállal felelősséget termékeink helytelen vagy nem megfelelő használatáért, és nem tehető felelőssé "kémkészülékeink" illetlen vagy nem megfelelő használatáért. A felhasználók felelőssége, hogy termékeink használata során betartsák a vonatkozó törvényeket és előírásokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Professzionális mini felvevő, Q70, 8 GB, mágneses, hangaktiválás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: