Betöltés...

Kulcsszéf 48 akasztóval + 48 címke azonosításhoz

Ár: 5.390 Ft

48 AKASZTÓ+ MATRICÁK – belül két rekesz 12 kulcstartóval, ezen kívül van egy mozgatható könyvrekesz, mindkét oldalán 12 tartóval. A fogantyúkra (mellékelve) numerikus matricákat ragaszthat 1-től 48-ig, így minden kulcsnak meglesz a maga helye.

48 AZONOSÍTÓ CÍMKE - minden azonosító élénk színekkel rendelkezik, így tökéletesen láthatóak, és könnyedén kiválaszthatja az Önt érdeklő, adott színnel jelölt kulcsot. A címkék színének megkülönböztetése szó szerint néhány másodpercet vesz igénybe – ezután csak olvassa el a feliratot a címkén, és tudni fogja, kié a kulcs, vagy hová vezetnek. A készlet 48 azonosítót tartalmaz vegyes színben, rövid szöveg vagy szám hozzáadásának lehetőségével, amellyel megjelölheti és gyorsan megtalálhatja és visszahelyezheti a kulcsokat a dobozba!

ZÁRHATÓ - a doboz zárva van, ami így biztosítva a kulcsok biztonságos tárolását. A dobozban két kulcs található.

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS – a szekrény fali lyukak rögzítésére szolgáló tartókonzollal van felszerelve, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors felszerelést a kívánt helyre. A készlet rögzítőcsapokat tartalmaz.
MŰSZAKI ADATOK:


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }



Anyaga: vas
Szín: grafit
Akasztók száma: 48
Kulcsok száma: 2
Méretei: 25 x 20 x 8 cm
Súlya: 1,6 kg
Súlya csomagban: 1,7 kg
TARTALOM:

Kulcsszéf
2x kulcs
48 matrica
48 azonosító címke
Szerelőkészlet
A doboz vasból készült a betörésállóság növelése érdekében. Zárral vagy illetéktelen hozzáférés elleni védelemmel rendelkezik. Az ilyen szekrényeket különféle helyeken használják, például cégeknél, pénzintézeteknél, kormányzati szerveknél vagy magánházaknál, ahol kulcsokat tárolnak.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Kulcsszéf 48 akasztóval + 48 címke azonosításhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: