Betöltés...

Ablak- és felülettisztító 10 liter Hagleitner Glass Effekt

Ár: 23.356 Ft

Folyékony üvegtisztítószer. A szalmiák erejével távolítja el a zsíros és olajos szennyeződéseket az ablakokról, tükrökről és minden üvegfelületről. Lágy habot képez, mely az üvegfelülethez tapad, ezért függőleges felületek tisztítására is alkalmas. Gazdaságosan használható.

Felhasználás | Alkalmazási terület: A szalmiák erejével távolítja el a zsíros és olajos szennyeződéseket az ablakokról, tükrökről és minden üvegfelületről. Bő habot képez, mely az üvegfelülethez tapad, ezért függőleges felületek tisztítására is alkalmas. Takarékos használat.

Adagolás: A glasEFFEKT-et a habszórófejjel hígítás nélkül vigye fel az üvegfelületre, majd tisztítsa meg az ablaktörlő VITAL-lal. Nem alkalmas polikarbonáthoz és akril üveghez/ plexi üveghez.

pH-érték: lúgos

 

Ablak- és felülettisztító 10000 ml Hagleitner Glass Effekt termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! 

 

Katalóguskód: 48879



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Ablak- és felülettisztító 10 liter Hagleitner Glass Effekt" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: