Betöltés...

Snom M15 SC Voip kézi beszélő - Fekete

Ár: 29.000 Ft

A Snom M15 SC egy nagy teljesítményű, egycellás bázisokkal használható vezeték nélküli DECT VoIP-telefon. Ez a modern DECT-telefon könnyen kezelhető és tökéletes a mindennapi üzleti igényekhez. A Snom M15 SC széles, 1,7'' méretű panorámakijelzővel, megvilágított billentyűzettel és kiváló hangátvitellel egy szorgalmas, számos funkcióval rendelkező készülék, ráadásul a praktikus övcsipesznek köszönhetően az M15-öt bárhová könnyen magával viheti. A nagy teljesítményű akkumulátorok akár 7 óra beszélgetési időt és akár egy hét készenléti időt is biztosítanak, így soha nem marad le egy hívásról sem.

Az M15 SC tökéletes választás a kis irodába/otthoni irodába: a Snom M15 SC az irodában és otthon egyaránt megfelel a modern munkakörnyezet minden követelményének. Az M200 SC bázissal, amely akár hat M15 SC telefonhoz is csatlakoztatható, akár négy telefonhívás is kezdeményezhető egyszerre. Ez a tökéletes kombináció maximális termelékenységet biztosít kiváló áron.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Snom M15 SC Voip kézi beszélő - Fekete" című hirdetést látja. (fent)