Betöltés...

Snom D735 Voip asztali telefon - Fekete

Ár: 73.730 Ft

A Snom első érzékelőtámogatott IP-telefonja

Az új Snom D735 időtlen dizájnjának és a két modern színváltozatnak köszönhetően a megfelelő hangokat üti meg - ez a telefon mind technikailag, mind megjelenésében az élvonalban van.

A nagy felbontású 2,7"-os színes kijelzőt nyolc többszínű funkcióbillentyű veszi körül, amelyeket saját maga címkézhet fel.

Annak érdekében, hogy a felhasználónak folyamatosan minden fontos információt megmutasson, amire szüksége lehet, a Snom D735 beépített mozgásérzékelővel rendelkezik - ez az első VoIP-telefonunk, amely ilyen funkcióval rendelkezik! Amint a felhasználó keze a kijelzőhöz vagy a funkcióbillentyűkhöz közelít, a kijelző életre kel, és automatikusan megjeleníti az összes fontos billentyűkiosztási információt. Amikor a keze ismét eltávolodik, a kijelző visszatér a normál üzemmódba. Ez az intelligens érzékelő jelentősen kibővíti a D735 funkcionalitását, és támogatja a felhasználót a mindennapi tevékenységeiben.

Természetesen a Snom D735 is részesül a telefonjainknál már megszokottá vált, bevált HD hangminőségből. Ennek a minőségnek köszönhetően azt hihetné, hogy a beszélgetőpartnere közvetlenül Ön mellett ül! Ezt a beépített "digitális jelfeldolgozók" (DSP) teszik lehetővé, amelyek valós időben optimalizálják a hangminőséget, kiszűrik a háttérzajt és még sok minden mást is tudnak. Háromoldalú konferenciák is lehetségesek, szinte minden erőfeszítés nélkül.

A Snom D735 beépített gigabites switch-et is tartalmaz Power over Ethernet (PoE) funkcióval, valamint USB-portot, így gyorsan csatlakoztathat tartozékokat, például USB-s fejhallgatókat a készülékhez.

A Snom D735 egy kompakt mindenes, és modern és intelligens funkcióinak, valamint időtálló kialakításának és színvariációinak köszönhetően minden lehetséges felhasználásra tökéletes. Az új, optimalizált firmware segítségével minden felhasználó egy gombnyomással továbbíthatja a hívásokat, konferenciahívásokat kezdeményezhet, vagy átmenetileg elnémíthatja a telefont.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Snom D735 Voip asztali telefon - Fekete" című hirdetést látja. (fent)