Betöltés...

AVM FRITZ!Fon C6 Vezeték nélküli VoIP telefon Üzenetrögzítős, Bébiszitter, Kihangosító, PIN kód LC kijelző

Ár: 57.620 Ft

AVM FRITZ! Fon C6

Kényelmes vezeték nélküli telefon intuitív menü navigációval az összes FRITZ! Box modellhez, DECT bázisállomással
Ragyogó HD telefonálás, duplex kéz nélküli telefonálás
Tiszta menük kiváló minőségű színes kijelzőn (180 ppi), 240 x 320 pixel, 262 000 szín
Internet szolgáltatások használata: e-mailek, internetes rádió, hírcsatornák, podcastok
A FRITZ! Box funkcióinak vezérlése, pl. B. WLAN-váltás, intelligens otthoni alkalmazások, a médiaszerver lejátszási funkciója
Könnyen kezelheti a kényelmi funkciókat, például a csengőhangokat és a háttérképeket a FRITZ! Box felületen keresztül
Akár 16 óra beszélgetési idő, akár 12 nap készenléti idő is
Telefonkönyvek akár 300 bejegyzéshez, elérhető online telefonkönyv
Több üzenetrögzítő menüvezérléssel és távoli hozzáféréssel
A babafigyelő funkció hívást kezdeményez egy előre meghatározott számra, ha a zajszint meghaladja
Fényerő és mozgásérzékelő az energiahatékony kijelző működéséhez
A lehallgatásbiztos a legújabb DECT titkosításnak köszönhetően
Fülhallgató csatlakoztatása kihangosított hívásokhoz és zenehallgatáshoz
Hangerőszabályzó gombok a készülék oldalán
Könnyen hozzáadhat új funkciókat a szoftverfrissítés révén
DECT Eco: rádió kikapcsolás készenléti állapotban

A FRITZ! Fon C6 vezeték nélküli telefonnal a FRITZ! Dobozhoz az AVM kibővíti a FRITZ! Fon sorozatát egy új top modellel. A FRITZ! Fon C6-t ergonómikus és modern kialakítás, kifinomult kényelmi funkciók, lenyűgöző akusztikai tulajdonságok és ragyogó színes kijelző jellemzik.

HD telefonálás, internetes szolgáltatások és intelligens otthoni vezérlés
A FRITZ! Fon C6 lenyűgöző hangképpel (nagyfelbontású) és számos internetes szolgáltatással, például e-mailek fogadásával, internetes rádióval, hírcsatornákkal és podcastokkal lenyűgöz. A FRITZ! Fon intelligens otthoni alkalmazásokhoz is használható, például kapcsolóberendezésekhez az intelligens FRITZ! DECT 200/210 aljzattal, vagy a FRITZ! DECT 301 radiátorvezérlő vezérléséhez. A ragyogó színes kijelző (180 ppi), a világító billentyűzet és az intuitív menüben történő navigáció támogatja a felhasználót a telefonálásban, a navigációban és a szolgáltatások használatában.

Kiterjedt kényelmi funkciók
A FRITZ! Fon C6 a termékválasztékból ismert összes kényelmi funkciót elsajátítja, és a FRITZ! Box-szal együtt akár 5 digitális üzenetrögzítőt, egyértelmű híváslistát és akár 300 bejegyzéshez tartozó telefonkönyvet biztosít. A bejövo hívásokat, az üzenetrögzíto üzeneteit, az e-maileket és a szoftverfrissítéseket a kijelzon és az MWI gombbal jelzik a FRITZ! Fonnak, és egy gombnyomással érhetok el. A megnövelt akkumulátor, az intelligens energiagazdálkodás és az érzékeny fényerő érzékelő, amely a kijelző és a billentyűzet megvilágítását a környezeti megvilágítástól függően biztosítja, hosszabb az akkumulátor élettartama. Az integrált mozgásérzékelő felébreszti a telefont készenléti állapotból, amikor a felhasználó felveszi.

A FRITZ! Box ideális partner
Az összes FRITZ! Box modell beépített DECT bázisállomással - függetlenül attól, hogy DSL, kábel vagy LTE - ideálisan alkalmazható a FRITZ! Fon C6-hoz. A FRITZ! Box minden adatszolgáltatást és kényelmi funkciót biztosít a FRITZ! Fon számára. A beállítások kényelmesen elvégezhetők a FRITZ! Box felhasználói felületén. Az összes hang-, audio- és vezérlőadat biztonságosan titkosítva és továbbítva a robusztus DECT rádióval. Amikor a DECT Eco mód be van kapcsolva, a FRITZ! Box és a kézi eszközök készenléti állapotban teljesen kikapcsolják a DECT rádiót.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Műszaki adatok: Babahívó/helyiség felügyelet: Igen · Beszédidő (max.): 16 óra · Billentyűzet világítás: Igen · Bluetooth: Nem · Headset csatlakozó: DECT · Kihangosítás funkció: Igen (hardver) · Kijelző típus: LC kijelző · Készenléti idő (max.): 288 óra · Telefon jellemzők: Üzenetrögzítős, Bébiszitter, Kihangosító, PIN kód · Telefonkönyv adatok: 300 · Termék típus: Vezeték nélküli VoIP telefon · Átviteli szabvány: DECT/GAP · Üzenetrögzítő: Igen

Szállítás tartalma: AVM FRITZ! Fon C6, Töltőállomás beépített tápegységgel a , 230 voltos hálózati, 1 Li-ion akkumulátor, Nyomtatott rövid utasítások németül.

Figyelem: Ez az ajánlat nem érvényes viszonteladók számára!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Telefonok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "AVM FRITZ!Fon C6 Vezeték nélküli VoIP telefon Üzenetrögzítős, Bébiszitter, Kihangosító, PIN kód LC kijelző" című hirdetést látja. (fent)