Betöltés...

Babamegfigyelő visszapillantó tükör, autós babatükör, fejtámlára szerelhető, 4 pántos konzollal

Ár: 4.190 Ft

Babamegfigyelő visszapillantó tükör, autós babatükör, fejtámlára szerelhető, 4 pántos konzollal 



Ez a babamegfigyelő autós visszapillantó tükör 4 függőlegesen és vízszintesen rögzített pánttal rendelkezik, amelyek szilárdan tartják a tükröt a fejtámlán, nem lazulnak ki; nincs lehetőség arra, hogy a tükör elcsússzon és ráessen gyermekre! A kapcsokkal rögzíthető pántok állíthatóak is, így bármilyen fejtámla modellhez igazíthatók, függetlenül az autó márkájától és méretétől. A fejtámlához rögzített alap csúszásmentes felülettel rendelkezik, ami szintén akadályozza a tükör elcsúszását.


A kisgyermekek védelmére való tekintettel ez a tükör műanyagot használ a hagyományos üveg helyett. Ez biztonságossá teszi a tükröt, amely nem jelent veszélyt gyermekére!


A kisgyermekkel való utazás folyamatos ellenőrzést igényel a szülő részéről, különösen, ha a gyermek mindössze néhány hónapos. A tükör lehetővé teszi, hogy folyamatosan szemmel tartsa gyermekét, domború, így széles megfigyelési szöget biztosít. Ha le szeretné venni a tükröt, nem kell az egész szerkezetet eltávolítania, csak ki kell oldania.


A rögzítőfej lehetővé teszi a tükör 360°-os elforgatását, így lehetősége van a rálátási szög pontos beállítására, hogy a visszapillantó tükör a lehető legjobb irányból mutassa az Önnel utazó gyermeket.


Tulajdonságok: 




Szín: fekete
Üveget helyettesítő műanyag tükör
360°-os elforgathatóság
Tökéletesen beállítható rálátási szög
A rögzítőkonzol szélessége: 12,7 cm
Méretek: 30×18,7 cm
Súly: 0,45 kg


A csomag tartalma:


1 db autós babatükör pántos konzollal



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb biztonságtechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Babamegfigyelő visszapillantó tükör, autós babatükör, fejtámlára szerelhető, 4 pántos konzollal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP