Betöltés...

Grandstream GDS3702 Kaputelefon kültéri egység

Ár: 61.255 Ft

A GDS3702 egy HD Audio IP intercom rendszer, amely távoli létesítmény-hozzáférésvezérlést biztosít minden méretű épület számára. Ez a készülék beépített mikrofont és hangszórót tartalmaz az intercom funkció támogatásához, támogatja az elektromos zárakkal való integrációt az ajtók zárásához és kinyitásához, valamint riasztás be- és riasztás kimeneti támogatást kínál a meglévő biztonsági rendszerekkel való integrációhoz. A GDS3702 a Grandstream ingyenes kezelőszoftverével, a GDS Managerrel működik. SIP/VoIP technológiával rendelkezik, 2 irányú HD hanggal, IP66 szintű időjárásálló burkolattal és vandálbiztos. A GDS3702, a Grandstream IP-telefonok, a Wave mobilalkalmazás és más, harmadik féltől származó IP-eszközök kombinációja teljes körű, végponttól végpontig terjedő megoldást nyújt a beléptető rendszer és a kaputelefon igényeihez.
HD audio opciók akár 1,5 m-es audio bemenettel és 3 m-es audio kimenettel.Támogatja az IP-telefonok felé irányuló SIP-hívásokat a kommunikáció megkönnyítése érdekébenFémházzal épült, hogy időjárásálló és vandálbiztos legyen2 relé az elektromos zárhoz és a riasztás kimenethez, 2 riasztás bemenet a kilépő gombhoz és az ajtóérzékelőhözIntegrált PoE a készülék tápellátásához és a hálózati kapcsolat biztosításáhozBeépített mikrofon és hangszóró hangopciókat és intercom funkciót kínál

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kaputelefonok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Grandstream GDS3702 Kaputelefon kültéri egység" című hirdetést látja. (fent)