Betöltés...

Vonalkódolvasó, A203, Vezeték nélküli Fekete - Fekete

Ár: 18.440 Ft

Vonalkódolvasó, A203, Vezeték nélküli, Fekete
A vonalkódolvasó hatékony és sokoldalú eszköz, tökéletes üzletekben, raktárakban, könyvtárakban és más környezetekben, ahol a gyors és pontos vonalkód-beolvasás elengedhetetlen a hatékony leltározáshoz és adatkezeléshez.Műszaki jellemzők:

Érzékelő: A lézeres érzékelővel felszerelt szkenner pontos és gyors vonalkód-beolvasást biztosít, biztosítva a megbízható és megbízható teljesítményt.
Interfész: Vezeték nélküli USB- vagy Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szkenner csatlakoztatását a készülékhez. kábelek összekuszálódása nélkül.
Vonalkód kompatibilitás: Kompatibilis a lineáris 1D vonalkódok széles skálájával, beleértve a UPC / EAN, Code11, Code39, Code93, Code128, Codabar, Industrial 2 of 5, Interleave 2 of 5, MSI / PLESSEY és még sok mást, megkönnyítve a különböző vonalkódtípusok beolvasását.
Szkennelési gyakoriság: A másodpercenként 100 beolvasási és 200 sor/másodperces beolvasási gyakoriságával ez a szkenner gyors és hatékony vonalkód-beolvasást biztosít, segítve a termelékenység és a hatékonyság növelését a munkakörnyezetben.
Tápegység: 5 V DC tápfeszültséggel működik, stabil áramforrást biztosítva a szkenner számára.
Anyag: A tartós műanyagból készült szkenner tartós és könnyen kezelhető, úgy tervezték, hogy ellenálljon a mindennapi használatnak, valamint a kopásnak és a sérüléseknek.
Belső újratölthető akkumulátor: Belső újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely a mellékelt USB-kábellel tölthető, így rugalmasságot és mobilitást biztosít a használat során.

Használat és alkalmazások:Ez a vonalkódolvasó ideális a gyors és pontos vonalkód-beolvasáshoz számos környezetben és alkalmazásban, beleértve a kiskereskedelmet, a logisztikát, a készleteket, a könyvtárakat, a raktárakat és egyebeket. Kompakt kialakításával és sokoldalú funkcionalitásával ez a szkenner nélkülözhetetlen eszköz a szkennelési és adatkezelési folyamatok optimalizálásához az üzleti környezetben.A csomag tartalma:1 x vonalkódolvasó1 x USB töltőkábel

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Vonalkódolvasó, A203, Vezeték nélküli Fekete - Fekete" című hirdetést látja. (fent)