Betöltés...

Mini hangvezérelt kémfelvevő, Q1 modell, 16GB memória, MP3 és USB funkció, beépített akkumulátor, mini hangrögzítő, mini hangrögzítő

Ár: 26.904 Ft

Ultra kicsi, de erőteljes - Ez az ultravékony  felvevő tiszta, kiváló minőségű felvételeket készít. Az 4.2 * 2.2 * 0.3cm méretű, professzionális mini felvevő bárhová magával viheti zsebében, pénztárcájában vagy bőröndjében.



Hangaktiválási felvétel - Ezzel a funkcióval a felvevő automatikusan  elindítja a felvételt a hangok észlelése után, és megáll a csend pillanataiban. Nagyszerű jegyzetek rögzítésére órák és értekezletek során, vagy más családi és munkahelyi helyzetekben.



Könnyen használható & MP3 Player - Rendkívül könnyen használható. Csak nyomja meg a BE vagy KI gombot a felvétel elindításához és mentéséhez. Ez a digitális hangrögzítő kezdőknek is ideális. A hangfelvételek mellett zenefájlokat is tárolhat, és ezt a felvevőt mp3-lejátszóként is használhatja.



A hangvezérelt felvételi funkció lehetővé teszi, hogy elkerülje a hosszú órákon át tartó csendet, és így megtakarítsa az akkumulátor élettartamát. Sőt, rendkívül kis méretének köszönhetően bárhová elvihető, teljesen észrevétlenül.



- Mini, de erős méret

 - Egy gombbal működik

- Hangfelvétel engedélyezve

- Nagy tárolóhely

 - Lehetőség az idő (dátum és idő) megjelölésére a fájlokon belül

A legfontosabb fájlokat a beépített 16 GB-os memóriameghajtón tárolhatja. Kompakt és egyszerű kialakítása is megkülönböztethető.

 Műszaki adatok:

 Méretek - 4,2 * 2,2 * 0,3 cm

Súly - körülbelül 9 gramm

 Felvételi formátum - WAV formátum, 192 kbps Felvételi idő - körülbelül 15-18 óra

 Akkumulátor - Újratölthető

Töltési idő - 1 óra

 Támogatott operációs rendszerek – Windows 7/8/10.

Felvétel hangaktiválással - A hangfunkció engedélyezésének lépéseivel kapcsolatos részletekért tekintse meg a kézikönyvet.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Mini hangvezérelt kémfelvevő, Q1 modell, 16GB memória, MP3 és USB funkció, beépített akkumulátor, mini hangrögzítő, mini hangrögzítő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: