Betöltés...

Professzionális hangrögzítő, V90, MP3 - 16 GB

Ár: 22.667 Ft


 


Hangvezérelt digitális diktafon, EJ Products, 16 GB, élő megfigyelés, ütemezett felvétel, intelligens zajcsökkentés, A-B loop felvétel, intelligens szegmentálás, változó sebességű lejátszás, MP3 lejátszó, kiváló minőségű felvétel, V90 modell.

Kiváló minőségű, nagy hűségű sztereó mikrofonokHangvezérelt felvételFejhallgatós felvétel figyeléseIdőzített felvételDSP (digitális jelfeldolgozás) intelligens zajcsökkentő technológiaIntelligens felvétel-szegmentálásVáltoztatható lejátszási sebességA-B hurok ismétlés A V90 16 GB-os digitális hangrögzítő MP3-lejátszó ideális partner a kiváló minőségű hangfelvételek rögzítéséhez és lejátszásához. Fejlett funkcióival és stílusos kialakításával ez a sokoldalú készülék forradalmasítja a felvételek készítésének élményét. Akár újságíró, diák, zenész vagy egyszerűen csak olyan személy, aki szereti megörökíteni a hangos csúcspontokat, ez a diktafon nélkülözhetetlen eszköz.
 
Kiváló minőségű, nagy hűségű sztereó mikrofonok
Élje át a rögzített tartalmak érzelmeit és izgalmát, mintha személyesen ott lett volna. Merüljön el a kristálytiszta hangzás világában. A V90 két sztereó mikrofonnal rendelkezik, amelyek minden árnyalatot és részletet rögzítenek, így felvételei valósághűen és professzionálisan szólalnak meg, akár 1536 kbps stúdióminőségű felvételi sebességgel.
 
Hangvezérelt felvétel:
Mondjon búcsút a gombok kuszaságának és az elszalasztott lehetőségeknek. A V90 büszkélkedhet a hangvezérelt felvétellel, amely automatikusan elindítja a hangrögzítést, amint hangot észlel. Ez az innovatív funkció kényelmet és nyugalmat biztosít, és garantálja, hogy soha nem marad le egy fontos pillanatról sem.


Felvételfigyelő funkció:
Lépjen be a valós idejű megfigyelésbe a V90 segítségével. Csatlakoztassa fejhallgatóját, és hallgassa meg, amit éppen rögzít, miközben történik. Ez a funkció azonnali visszajelzést biztosít, és lehetővé teszi, hogy az optimális hangminőség érdekében módosíthassa a mikrofon pozícióját vagy beállításait. Legyen kézben az irányítás, és rögzítse a tökéletes hangzást.
 
Programozott felvételi funkció:
Ne hagyja, hogy a fontos események elkerüljék a figyelmét. A V90 programozott felvételi funkciója lehetővé teszi, hogy meghatározott indítási időpontokat állítson be, így biztosítva, hogy minden fontos pillanatot rögzítsen. Legyen szó előadásról, megbeszélésről vagy interjúról, bízhat abban, hogy a V90 pontosan akkor kezdi el a felvételt, amikor szüksége van rá.


DSP intelligens zajcsökkentő technológia:
Mondjon búcsút a háttérzajoknak és a zavaró tényezőknek. A V90 fejlett digitális jelfeldolgozási (DSP) technológiát használ a környezeti zajok intelligens csökkentésére. Merüljön el a tiszta, fókuszált felvételekben, amelyek mentesek a nem kívánt zavaró hatásoktól. Hagyja, hogy hangja tisztán és pontosan ragyogjon.

A-B ciklus ismétlési funkció:
Egyszerűsítse a tanulási és átírási feladatokat az A-B hurok ismétlési funkcióval. Könnyedén megjelölheti és megismételheti a felvétel meghatározott részeit, lehetővé téve a tananyag könnyed ismétlését és memorizálását. Akár nyelvet tanul, akár interjúkat elemez vagy zenét gyakorol, ez a funkció megkönnyíti az életét.


Intelligens felvétel-szegmentálás:
A nagy fájlok és hosszú felvételek kezelése még sosem volt ilyen egyszerű. A V90 intelligens szegmentálási funkciója automatikusan felosztja és elmenti a hangfájlokat az Ön előtt beállított kisebb időszegmensekre. Maradjon rendezett, és találja meg a keresett pillanatot mindenféle gond nélkül.
 
Változtatható lejátszási sebesség:
. Testre szabhatja a tempót az igényeinek megfelelően, és javíthatja termelékenységét. A V90 változtatható lejátszási sebességének köszönhetően átveheti az irányítást a zenehallgatás élménye felett. Állítsa be a lejátszási sebességet, hogy a felvétel lényeges szegmenseihez gyorsan előre tudjon tekerni, vagy lelassítsa a részletes elemzéshez.
 
Elegáns, könnyű kialakításával, bőséges tárolókapacitásával és lenyűgöző akkumulátor-üzemidejével a V90 16 GB-os diktafon ideális eszköz audiotartalmak rögzítéséhez és lejátszásához. Ez a Windows rendszerekkel kompatibilis, sokoldalú diktafon készen áll arra, hogy elkísérje Önt audio-kalandjain. Ne elégedjen meg a közepes hangminőséggel - lépjen a következő szintre a V90 készülékkel, és szabadítsa fel a prémium minőségű hangrögzítés erejét, új magasságokba emelve a hangélményt.


Műszaki specifikációk:
Szín: FeketeAlapvető funkció: A hangszóró és a hangszórókészülék alapfunkciója: Hangfelvétel / Mp3 lejátszó / hangvezérelt felvétel.Hangfelvétel formátum: MP3, WAVZene lejátszási formátum: MP3, WMA, FLAC, APE, OGG veszteségmentes zenelejátszás: MP3, WMA, FLAC, APE, OGGWAV felvétel időtartama: maximum 72 óra 512 kbps sebességgelMP3 felvételi idő: legfeljebb 1138 óra 32 kbps sebességgelFelvételi mintavételi sebesség: 48KHZMaximális WAV felvételi sebesség: 1536 kbpsMaximális MP3 felvételi sebesség: 192 kbpsAkkumulátor: 410mA lítium akkumulátorAz akkumulátor felvételi ideje: kb. 35 óraAz akkumulátor lejátszási ideje: kb. 21 óraLCD képernyő felbontása: 96x64 pont képernyőUSB: USB 2.0 nagy sebességűBeépített hangszóró kimenet: 18mm x26mmBeépített hangszóró impedancia: 8Ω/1WMűködési hőmérséklet: 0 ℃ ~ 40 ℃Fejhallgató-csatlakozó: 3,5 mm, sztereóMikrofoncsatlakozó: 3,5 mm, sztereóMéretek: 85×26×11mmSúly: 55gTámogatott operációs rendszer: Windows

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Professzionális hangrögzítő, V90, MP3 - 16 GB" című hirdetést látja. (fent)