Betöltés...

Newland NFT10 Pilot Pro Mobil adatgyűjtő terminál

Ár: 284.330 Ft

Átfogó adatrögzítés
Az NFT10 Pilot Pro számos adatrögzítési lehetőséggel integrálható, beleértve a Mega Pixel 1D/2D vonalkód-leolvasást, az NFC RFID-olvasást, az ujjlenyomat-felismerést és a GPS/Beidou/GLONASS-t.

Sokoldalú csatlakoztathatóság
A kétsávos 802.11 a/b/g/n/ac WiFi és a 4G/3G/2G támogatás révén az NFT10 Pilot Pro folyamatosan kapcsolatban marad. Ezt tovább optimalizálva a dual SIM opció lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatót használja, bárhol is van. Minden vezető fogyasztói márkájú mobiltelefon-élményhez illik.

Erőteljes teljesítmény
Az Android 11 operációs rendszer segítségével többet hozhat ki mobil számítógépéből. Intuitív, gyors és személyre szabott, az Ön által választott szoftverek, alkalmazások és működési célokra szabott. A 2,0 GHz-es nyolcmagos processzor még gördülékenyebbé teszi a működést.

Hosszú élettartamú akkumulátor
Az NFT10 Pilot Pro 4800 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Az alacsony fogyasztású kialakítással kiegészítve a használati idő jelentős. A készülék annyira energiatakarékos, hogy nem kell akkumulátort cserélnie ahhoz, hogy a normál műszakon túl is működjön. Ráadásul támogatja a gyorstöltést a Type-C porton keresztül.

Android Enterprise ajánlott
A Pilot Pro az első olyan Newland egység, amelyet Android Enterprise ajánlott. Ezenkívül a GMS szolgáltatások is benne vannak.

Masszív tartósság
Az NFT10 Pilot Pro robusztus háza az IP67 szabvány szerint tömített a por és víz elleni védelem érdekében. Úgy építették, hogy megbízhatóan ellenálljon 1,5 méteres leejtésnek a betonra.

Biometrikus biztonság
Az NFT10 Pilot Pro ujjlenyomat-biometrikus adatokkal rendelkezik a fokozott biztonság és a gyorsabb bejelentkezés érdekében. A készülék hátulján elhelyezett készülék kényelmesen, egy kézzel is feloldható anélkül, hogy a képernyő

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Newland NFT10 Pilot Pro Mobil adatgyűjtő terminál" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: