Betöltés...

Zebra LI3678-ER3U42A0S1W Kézi vonalkódolvasó készlet - Fekete/Zöld

Ár: 382.660 Ft

ÚJ IDŐSZÁMÍTÁS KEZDŐDIK AZ IPARI OLVASÓKNÁL!
A Zebra LI3678 ipari vonalkódolvasó a népszerű Symbol LS3578-FZ utódja, mely örökölte annak megbízhatóságát és felépítését, azonban a továbbfejlesztett funkcióknak köszönhetően magasabb technikai szintű tulajdonságokkal van ellátva! A szkenner túlmutat az ipari kategóriánál megszokott technikai megoldásokon, hiszen gyakorlatilag elpusztíthatatlan! A konkurens gyártók termékeit figyelembe véve 2016-ban a piacon jelenleg elérhető olvasók közül kiemelkedik strapabíróságával, hiszen akár 2,4 méteres magasságból is leejthető beton felületre, valamint tokozása nemcsak a hideg, fröccsenő víz vagy eső ellen nyújt védelmet, de az eszköz akár még víz alá is merülhet! Minderről a videó fülön elérhető promóciós bemutatóban meggyőződhet!
Az olvasó elődjéhez hasonlóan multi-interfésszel rendelkezik, így támogatja az RS-232, USB és billentyűzet csatlakozást is, így egy esetleges host csere esetén elegendő az interfész kábelt lecserélni.

GYORSABB, HATÉKONYABB, STRAPABÍRÓBB!
A Zebra (Symbol) LI3678-as olvasójába linear imager optikát építettek, mely bármilyen 1D kódot könnyedén azonosít, legyen az címkére nyomtatott, vagy mobiltelefonon-, táblagépen-, monitoron lévő kód.
Az egész napos munkavégzésben pedig az új PowerPrecision+ akkumulátor gondoskodik, mely 56%-kal több olvasást (~70.000 olvasás/töltés) tesz lehetővé töltésenként.
A Zebra (Symbol) LI3678 a legújabb Bluetooth 4.0 (Low Energy) szabványt használja, ami a megbízható kommunikáció mellett energiahatékony kommunikációt biztosít. A olvasó Class1 módban 10 m-teres, míg Class 2 módban akár 100 méteres távolságból olvas rádió jeleket, ezzel széles munkaterületet biztosít, szemben a kábeles olvasókkal, közben biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a munkát.

MEGBIRKÓZIK A ZORD KÖRÜLMÉNYEKKEL
Ipari környezetben gyakran előfordul, hogy az olvasót kültéren kell használni, ezért úgy alakították ki, hogy jól bírja a hőmérsékleti ingadozásokat (használható akár -30°C-os környezetben is), és ellenálljon a kosz, por, eső okozta károknak. A sikeres olvasás visszajelzéséről jól látható LED (olvasó tetején, két színű) rezgő motor és hangjelzés gondoskodik, így zajos környezetben is nagy biztonsággal használhatók.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Zebra LI3678-ER3U42A0S1W Kézi vonalkódolvasó készlet - Fekete/Zöld" című hirdetést látja. (fent)