Betöltés...

Spy Device Detector, EJ PRODUCTS X13, érzékeli a rejtett kamerákat, mikrofonokat, GPS lokátorokat, felvevőket, hordozható, kémellenes, fekete

Ár: 15.828 Ft



 

 

 

Egy olyan világban, ahol a technológia gyorsan fejlődik, és a magánélet egyre értékesebbé válik, elengedhetetlen, hogy rendelkezzünk a saját védelmünkhöz szükséges eszközökkel. A hordozható kémdetektor ideális eszköz a láthatatlan fenyegetések észlelésére és az ellenük való védelemre. Ha aggódik a magánélete és biztonsága miatt, ez a hordozható érzékelő megbízható szövetséges. Védje meg magát a láthatatlan fenyegetésekkel szemben, és győződjön meg arról, hogy mindig egy lépéssel azok előtt jár, akik beleegyezés nélkül megpróbálhatnak megfigyelni.



4 az 1-ben rejtett kamera detektor:

Az EJ termékek rejtett kamerás detektora 4 funkciót tartalmaz: 

1. RF jelérzékelés az aktív RF adók, például átviteli kamerák, GPS-lokátorok, vezeték nélküli audioeszközök azonosításához.

2. Kamera lencse detektor a rejtett lyukkamerák azonosításához egyszerű vizuális ellenőrzéssel infravörös lézerszkenneléssel.

3. Mágneses mező érzékelése a mágneses GPS lokátorok azonosításához.

4. Zseblámpa, hogy még sötét környezetben se legyen probléma.

 

Adatvédelmi biztonság: Ez a termék passzív, vezeték nélküli és infravörös szkennelési technikát használ. Pontosan képes észlelni: lehallgató eszközöket, telefonlehallgatásokat, értekezletek lehallgatását, GPS-helymeghatározókat, autólehallgatásokat, vezeték nélküli lyukkamerákat, vezetékes kamerákat, elektromos sugárforrásokat és így tovább. Hatékonyan megakadályozhatja a személyes információk kiszivárgását.

 

Több eszköz észlelése : Ez az érzékelő képes azonosítani az 1.2G/2.4G/5.8G vezeték nélküli kamerákat, miniatűr lopakodó kamerákat, vezeték nélküli audioeszközöket, rejtett mikrofonokat, telefonlehallgatásokat, GSM/CDMA/DECT audio-video elfogókat, nem kívánt GPS lokátorokat és sok más eszközt és adót. Érzékeli az RF jeleket az 1MHz-8GHz frekvencián.

 

Ultra érzékeny: A frissített ultraérzékeny chipekkel ez a kameraérzékelő 6 érzékenységi szinttel rendelkezik, lehetővé téve a jelforrás pontos meghatározását. Hatékony észlelés 30㎡ tartományon belül.

 

Tartós és könnyű: Könnyű, kis méretű, alkalmas különböző helyekre, például szállodákba, konferenciatermekbe, fürdőszobákba, öltözőkbe, otthonokba, irodákba, vizsgahelyekre. A beépített újratölthető akkumulátorral a töltés után körülbelül 30 órán keresztül használható (az időtartam a használattól függ) anélkül, hogy ki kellene cserélni az akkumulátort. Kényelmesebb használni és szállítani.

 

Fontos, hogy olvassa el és kövesse a gyártó utasításait a hordozható kémérzékelő megfelelő használatához. A legjobb eredmény elérése érdekében használat előtt győződjön meg róla, hogy megértette a készülék funkcióit és szolgáltatásait.

 

 



 

 

 

Kémkedés elleni jelérzékelő EJ termékek X13

 - Segít megoldani az összes adatvédelmi és biztonsági problémát.

- Automatikus észlelési funkcióval rendelkezik, a fő eszköz könnyen viselhető, és ha környezetben van elfogó eszköz, lyukkamera, kaszinó csaló eszközök és hasonlók, a fő eszköz automatikusan figyelmeztet a veszély jelzésére.

 

Érzékelési módok: 1:  Infravörös érzékelés

            2: Rezgésérzékelés (csendes)

            3: Hangjelző észlelése

Infravörös érzékelés: A fő eszközablakon keresztül láthatja a látómezőben lévő összes kameralencsét.

 

SEBESSÉG ÉS PONTOSSÁG

Ez a vezeték nélküli érzékelő gyorsan és pontosan észleli, ha autója bajban van. Mágneses lehallgató eszközzel / rejtett kamerával van felszerelve. Pontosan képes felismerni az elfogó eszközök különböző RF frekvenciáit 1MHz-től 6,5 GHz-ig az összes FR vezeték nélküli audio- és videoátviteli frekvencián (GSM / 3G / 4G / 5G GPS tracker. WiFi 2.4G / 5.8G vezeték nélküli és Bluetooth.)

 

TARTÓS AKKUMULÁTOR

Az EJ Products X13 érzékelő lítium-polimer újratölthető akkumulátorral van felszerelve. 2,5 órás teljes töltéssel könnyedén használhatja a készüléket 25 órán keresztül. Ne aggódjon, hogy az akkumulátor lemerül, amikor használja.

 

SZÉLES ÉRZÉKELÉSI TARTOMÁNY

A jelérzékelő eszköz 6 fokozatú állítható küszöbértékkel és széles frekvenciaérzékelési tartománnyal rendelkezik, amely az érzékenységet a tényleges követelményeknek megfelelően állíthatja be. Minél magasabb az érzékenységi beállítás, annál jobb az észlelési képesség. A rádióhullámok forrása gyorsabban és pontosabban detektálható és azonosítható, akár 10 méterig. (Kérjük, használat előtt engedélyezze az antennát)

 

 

4 az 1-ben  többfunkciós RF érzékelő


Felügyeleti eszköz elleni küzdelem.
Érzékeli a rádióhullámokat és a mágneses mezőket.
Felismeri a rejtett vezetékes vagy vezeték nélküli kamerákat.
Érzékeli az elektromágneses sugárzás szivárgását a mikrohullámokból.
Mágneses mező szondával is rendelkezik, amely a készenléti mágneses GPS-helymeghatározó, a GPS-nyomkövető, a rejtett audio- vagy videohibák észlelésére használható, amelyeket mágnesesen telepítenek a jármű titkos helyére.




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Spy Device Detector, EJ PRODUCTS X13, érzékeli a rejtett kamerákat, mikrofonokat, GPS lokátorokat, felvevőket, hordozható, kémellenes, fekete" című hirdetést látja. (fent)