Betöltés...

Magyarország országgyűlési választókerületei

Ár: 25.990 Ft

Magyarország országgyűlési választókerületei (2021).
Magyarország országgyűlési választókerületeinek térképe nemcsak a választási felkészüléshez és az eredmények követéséhez fontos, de piaci tervezéshez is használható: a választókerületek népessége ugyanis - bizonyos határok között - megegyezik.

Magyarország országgyűlési választókerületei (2021). Magyarország országgyűlési választókerületeinek térképe nemcsak a választási felkészüléshez és az eredmények követéséhez fontos, de piaci tervezéshez is használható: a választókerületek népessége ugyanis - bizonyos határok között - számszerűen megegyezik.

A térkép a Központi Választási Iroda adatai alapján készült, szakértőként Rytkó Emília működött közre a szerkesztésben. Ennek köszönhetően a lehető legpontosabb képet nyújtja a magyarországi egyéni választókerületekről. Keresse meg, hová tartozik az Ön lakóhelye!
A választások elmúltával a kiadvány közigazgatási térképként is használható, hiszen tartalmazza Magyarország valamennyi települését népességszám szerint kategorizálva, a megyehatárokat, és a nagyvárosokat alaprajzzal. Ezen kívül feltüntettük a fontosabb közutakat, vasutakat, kikötőket, repülőtereket, kompokat, a határátkelő helyeket és az ipari parkokat is.

A fémléces változat ideális a mobil használathoz: feltekerve kis helyen elfér, kétoldali írható-letörölhető fóliabevonata kitűnően alkalmas bemutatókhoz.

Irodai használatra, kampányközpontokba a keretezett, írható-letörölhető változatot javasoljuk, amelyen az események filctollal beírva vagy színes gombostűkkel megtűzve követhetők. Igény esetén akár óriási, 200×140 cm-es méretben is elkészítjük, vagy 5 m szélességű bannerfóliára is kinyomtatjuk!

A térkép interaktív, internetes változatának megrendelésére is lehetőség van. Egyedi felülnyomással, logóval illetve választási naptárral is rendelhető. Hívjon minket! 06(1)4152010, 4152020

Magyarország országgyűlési választókerületeinek térképe

A térkép a választásokról szóló törvény adatai alapján készült, és minden települést tartalmaz. Ennek köszönhetően a lehető legpontosabb képet nyújtja a magyarországi egyéni választókerületekről.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Magyarország országgyűlési választókerületei" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: