Betöltés...

Magyarország autótérképe járáshatárokkal falitérkép fémléces

Ár: 16.990 Ft

A Magyarország autótérképe járáshatárokkal nemcsak alapvető információforrásként szolgál, hanem a stílusos irodák és lakások fontos dísze.

A Magyarország autótérképe járáshatárokkal nemcsak alapvető információforrásként szolgál, hanem a stílusos irodák és lakások fontos dísze. Mi kap Ön, ha megrendeli ezt a térképet? Egy olyan hasznos eszközt, amely nem csak díszít, de napi használati tárgy is. Kereséshez, tervezéshez, személtetéshez kitűnően használható.

A térkép tartalma: minden magyarországi település és fontosabb településrész naprakész úthálózat és a tervezett autópályák (M8, M9…stb), vasúthálózat, kikötők, repülőterek, ipari parkok közigazgatás (megyei bontás, régiós színezéssel) járások határai és járási székhelyek jelölése járások listája a térkép alatt megyei bontásban, megyénként ABC sorrendben Budapest melléktérkép (itt a járások megegyeznek a kerületi beosztással) többnyelvű jelmagyarázat – külföldieknek is ajándékozható opciók: egyedi tartalom, céglogó és cégszöveg elhelyezése, egyedi térkép kivágatok készítése Kiadási év: 2013
Többféle méretben és kivitelben rendelhető! Egyedi céglogóval és egyedi méretben (akár 5 m szélességig) is rendelhető. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb irodatechnika
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Irodatechnika, Biztonságtechnika rovaton belül a(z) "Magyarország autótérképe járáshatárokkal falitérkép fémléces" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: