Betöltés...

Cralusso Szörf Úszó 12Gr.

Ár: 3.450 Ft

A Cralusso Surf úszó egyedülálló az egész világon! Gyűrűsbotra kifejlesztett, speciális folyóvizi úszó, mely egyedülálló működésének köszönhetően erős visszatartás esetén sem sodródik ki a partra. A Szörf úszó kíválóan irányítható, így kedvünk szerint szabályozhatjuk úszónk haladási sebességét. Állóvízen rablóhalazáshoz is kíválóan alkalmas, mivel a parttal párhuzamosan tudjuk vontatni a csalihalat.

- A távdobást támogató botokra jellemzően, a távoli célok eléréséhez megfelelő nyomatékot biztosító, a szokásosnál hosszabb nyéllel szerelték. A precízen meghatározott hossz a hatékony dobást és a fárasztást is segíti. Megfelelő dobási technika alkalmazásával a végszerelék óriási távolságokba repíthető.
- A csavaros orsótartó sallangmentes, egyszerű működésénél fogva az egyik legkedveltebb orsótartó típus. Külleme természetesen folyamatosan változik. Erre a botra elegáns, kecses vonalvezetésű változata került.
- A boton a kerámia betétesnél könnyebb, alumínium-oxid gyűrűsor található. A vékonyabb betétek elegáns megjelenést és a régebbi gyűrűtípusokkal szerelt pálcákhoz képest kissebb súlyt kölcsönöznek a botnak. Kopásállósága és az ütödésekkel szembeni ellenállósága kedvelt alapanyaggá teszi a botépítők körében.



Cikkszám: 61912-012
Antenna: cserélhető antennás
Anyaga: Poliuretan
Kivitel: Többpontos Verseny
Méret: 12,0 g
Szár: Acél
Típus: Surf

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Cralusso Szörf Úszó 12Gr." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: