Betöltés...

Carp Expert Evolution Power Bolognai Horgászbot 400cm 5-35g

Ár: 11.490 Ft

IM10-es anyagának köszönhetően egyszerre könnyű, feszes, gyors a bot és mégis nagyon erős! Dobósúlya 5-35! Tehát egyaránt használhatjuk folyóvízen vagy állóvízen, illetve kisebb és nagyobb úszókkal! Terhelés alatt megmutatkozik a bot igazi karaktere és pillanatok alatt felőrli a halak erejét úgy, hogy közben végig mi irányítjuk a fárasztást.

Ha a nyéltagra tekintünk extrém dizájnja azonnal megfog! A fekete lakkozott carbon bottesten modern hálóban keverednek a vörös minták az ezüst és fehér feliratokkal! A békazáras orsótartó is egy igazán esztétikus ezüst cérnával lett felerősítve!

Az orsótartó aljának a bot végétől mért távolsága 41 cm, így tökéletesen illik egy átlagos magasságú horgász alkarjához. Nem lóg túl rajta túlságosan, hogy akadályozná a használatot és nem is túl rövid, hogy kényelmetlen legyen kezelni. Vékony kivitele számokban mérve a következő: 18-20-22 mm a 4-5-6 méteres változatok legvastagabb átmérője!

Fentebb haladva a boton láthatjuk, hogy igazán strapabíró gyűrűsorral látták el, ami egyben könnyű és a szemnek is kellemes. SIC betétjei egészen biztosan nem fogják felsérteni még a legvékonyabb monofil zsinórokat sem!

Cikkszám: 11135-400
Dobósúly: 5-35 g
Hossz: 4 m
Súly: 164 g
Szállítási méret: 125 cm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Carp Expert Evolution Power Bolognai Horgászbot 400cm 5-35g" című hirdetést látja. (fent)