Betöltés...

Zsinór Carp Expert Dark Green 0,35 Mm 1200M

Ár: 5.210 Ft

Ezt a kitűnő minőségű monofil horgászzsinórt többféle átmérővel forgalmazzuk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális méretet. A dobra 1000+200 méternyi került ebből a sötétzöld/szürke zsinórból, mely könnyen beleolvad az aljnövényzetbe. Szakítószilárdsága nagy, mely tartóssággal párosul. A kiszerelés lehetővé teszi, hogy nagyobb orsókat vagy esetleg két – három kisebb orsót is megtöltünk ezzel a zsinórral.

- Az A akciójú botokat kecses, exkluzív megjelenés és gerinces, jól terhelhető anyag jellemzi. Általában felsőkategóriájú botok tartoznak ide, melyekkel gyakorta találkozhatunk a nevesebb horgászversenyeken. A magyarázat egyszerű: mivel terhelés hatására csak a bot első negyede, azaz a spicce hajlik, ezáltal gyors, pontos és hosszú dobások kezdeményezhetőek vele. A kapitális halak eredményes fárasztását a felkeményedő spicctag és a gerinces közép- és alsórész garantálja.
- A legfrissebb IM12-es karbon technológiát nagy szilárdságú, könnyített szerkezet és a terhelés hatására dinamikusan reagáló, gerinces anyag jellemzi. Kiválóan terhelhető, a fárasztás során felkeményedő sportos botok, melyek között tökéletes darabok találhatók szinte minden horgászmódszerhez.
- Minőségi bojlis botokra jellemző végletekig letisztult, kecses nyél. A precízen meghatározott hossz segíti a hatékony dobást és fárasztást. A bot végén kialakított duplon markolat megkönnyíti a rod pod-on való elhelyezést. Előre döntött rod pod-nál vagy keményebbre állított nyeletőféknél jelentkező vehemens, gyors kapásnál sem engedi kicsúszni a botot a gumivillából.
- A felsőkategóriás botokra jellemző extravagáns megjelenésű orsótartó került a botra. A felületkezelt, könnyített fém csavaros orsótartó mind megjelenésében, mind felépítésében a legmodernebbek közé tartozik.
- A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.



Cikkszám: 30104-835
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 1200 m
Szín: Sötétzöld
Szakítószilárdság: 16,4 kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Zsinór Carp Expert Dark Green 0,35 Mm 1200M" című hirdetést látja. (fent)