Betöltés...

Rhino Dx Elektromos Csónakmotor 35Lbs

Ár: 139.950 Ft

Az új motor generáció! A Rhino DX-V! Hatékonyság a legmagasabb technikai szinten, új PWM technológiával! Erőteljesebb elektromos külsőmotor 35 lb tolóerővel és 12 voltos feszültséggel. Hosszú tengelyes változat. 390 W teljesítménnyel éri el a motor a csúcsteljesítményét. Ellenkező esetben a Vario sebesség elve lehetővé teszi a fokozatmentes sebességszabályozást mind előre, mind hátramenetben. A kiterjedt kijelző tájékoztatást nyújt az akkumulátor töltöttségi állapotáról, a pillanatnyi motorteljesítményről, és egyéb hasznos üzemi állapotokat is mutat. A motor rendelkezik USB csatlakozóval is telefonok, vagy lámpák töltéséhez. A kormányrúd kihúzható, a tengely rozsdamentes acélból készült. A kar felhúzásával felhajtható, a propeller merülési mélysége és a kormánynyomás fokozatmentesen állítható. Nem csak a hajós horgászok számára!
Technikai adatok: súly: 6,8kg, 12v, 79cm tengely méret, rozsdamentes acél tengely, 1100kg max. csónak súly, tolóerő 35 lbs 390 w-nál
Funkciók: ez az elektromos külső motor fokozatmentes sebességállítással rendelkezik a kihúzható nyélen; egy részletes kijelző mutatja a fontos működési adatokat. Biztos, kényelmes és egyszerű: gombnyomással kibillenthető, a propeller merülési mélysége és a kormányzási erő fokozatmentesen beállítható.
Ideális használat: belly boot-on, gumicsónakon, kenun, evezős csónakon és horgász csónakon Csónakos kellék: 12 v-os elektromos csónakmotor 1,6 m-es kábel hosszúsággal és 79 cm tengelymérettel.

Súly: 6,8 kg
Hossz: 104 cm
Tr.-hossz: 112 cm
Szín: fekete
Tartalom pieces: 1 darab
Szélesség: 45 cm
Magasság: 12 cm
Sebességek: Vario
Max. csónak súly: 1200 kg
Tengely hossz: 0,79 m
Akku kábel hossza: 1,6 m
Volt: 12

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Rhino Dx Elektromos Csónakmotor 35Lbs" című hirdetést látja. (fent)