Betöltés...

Horgászszék fekete szürke csíkos

Ár: 11.490 Ft


KÉNYELMES  - az állítható kartámaszok és még a pohár számára kialakított speciális hely is kényelmesen érzi magát, akárcsak otthon. A szék ergonomikus kialakításának köszönhetően még sokórás ülés után is remekül érzi magát . Ezenkívül a szék elején 2 lyuk található, amelyekbe csapokat szúrhatunk (nem tartozék), ami még nagyobb kényelmet tesz lehetővé a szék elmozdulásának veszélye nélkül. 



ÖSSZEHAJTHATÓ  - a szék gyorsan és egyszerűen össze- és széthajtható. Összecsukva kényelmes burkolatban tárolható és szállítható . A kényelmes hordozófogantyú örömmel viheti magával minden útra. 



SZILÁRD ÉS TARTÓS ANYAGOK  - a fotel kivételesen stabil, váza strapabíró csövekből, az ülőke pedig megerősített anyagból készült. Mindezek a tulajdonságok azt jelentik, hogy a szék akár 100 kg-os terhelést is elbír - még a masszívabb testfelépítésű emberek is kényelmesen pihenhetnek rajta, anélkül, hogy félnének attól, hogy a szék megsérül. 



UNIVERZÁLIS  - a horgászszék a neve ellenére nem csak horgászatra tökéletes. Ideális lesz turistaszéknek, strandszéknek vagy akár erkélyszéknek is . A horgászszék nem nehéz (csak kb. 2 kg súlyú) - piknikre, kirándulásra is magunkkal vihetjük, és nem terhel többletsúlyt a poggyászunkra. 





LEÍRÁS:



szín: fekete és szürke
méretei: 55 x 54 x 110 cm
max. teherbírás: 120 kg
súlya: 2,9 kg
súlya csomagban: 3,3 kg
TARTALOM:



szék
tok




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Horgászszék fekete szürke csíkos" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: