Betöltés...

Nash Stealth Controller Kit Merülő Úszó Szett

Ár: 7.690 Ft

Rejtőző merülő úszó felszíni horgászathoz cserélhető csavaros sapkával a gyors úszócsere végett a szerelék újrakötése nélkül.
Tökéletes a közeli felszíni munkához és a kifinomult prezentációhoz a Stealth Controller-ek CAD tervezettek a kisebb csobbanás és hang érdekében vízbe csapódáskor így megelőzve a nyomás alatt lévő pontyok elriasztását.
A fordított menetes csatlakozás a test és a forgó között a különböző méretű úszók azonnali cseréjét teszi lehetővé – egy kisebb test a finomabb helyzetekhez és nagyobb úszók a nagyobb dobásokhoz amikor a pontyok eltávolodnának az etetéstől vagy a sodrás távolább vinné az aktivitást.

Pontos dobással stabilitás oldalszélben és két csökkentett láthatóságú befejezés zöld és barna színben a Stealth Controller-ek elengedhetetlen darabok bármelyik ziges és floateres táskából.

STEALTH CONTROLLER KIT

Minden méretű Stealth Controller egy szettben teljes sokoldalúságot nyújtva a felszíni munkához legyen bármilyen a hely vagy a körülmények. 3g-os 5g-os és 10g-os Controller-eket tartalmaz.

Szín: Barna

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nash Stealth Controller Kit Merülő Úszó Szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: