Betöltés...

Xfish Easy Safe Horgász Sátor

Ár: 17.599 Ft

Több napos peca lesz a hétvégén? És Te is utálod a piros, fehér, kék, stb. sátrakat? De minden pecás sátor kb. a duplájába kerül mint a kempinges társa?

Van megoldás!

Itt egy pecás színű, a környezetbe harmonikusan illeszkedő „pop-up” sátor, ami még a cifra, kempinges társainál is kedvezőbb árfekvésben van!

Egy olyan sátor ami könnyű, kis helyen elfér, néhány másodperc a felállítása és az összecsomagolása is. Pár napos horgásztúrák nélkülözhetetlen kelléke, de a családi kirándulások és kempingezések során is biztosan mindenki elégedetten heverészik majd benne.

Összecsukott állapotában olyan lapos, hogy egy összezárt bojlis ágyban is könnyedén szállítható. A sátor méretei úgy lettek kialakítva, hogy egy matrac vagy akár egy kisméretű horgász ágy is elfér benne és még marad hely a ruháknak vagy a tábori kiegészítőknek.

Ezzel a sátorral ott is „tanyát” lehet verni, ahol nagy sátorral már nem férnénk el, így olyan helyeken horgászhatunk ahol kevesebb a szomszéd.

A pop up sátrak jellemtője, hogy könnyű szerkezetük ellenére, megfelelően rögzítve, megdöbbentően jól ellenállnak a viharos szélnek.

A sátor elején egy nagyméretű, könnyen használható, cipzáras bejárat található. Elől, hátul és felül, szellőző nyílások vannak elhelyezve, így tikkasztó melegben is kellőképpen áramlik a levegő.

A sátor anyaga –beleértve az aljzatot is- 190TPU Hydrostatic Waterproof Material, 2000mm-es vízállósággal, ezért tavasztól-őszig bátran használhatjuk.

Méret: 240x135x100cm
Szállítási méret: átmérő 75cm x 5cm
Súlya: 2kg
Tartozék: 8db leszúró tüske

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Xfish Easy Safe Horgász Sátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: