Betöltés...

Delphin Xk Horgászszék

Ár: 6.000 Ft

A Delphin XK az alap szállítható székek közzé tartozik. 19mm vastag falú vázat használtak a készítéséhez, így garantált a stabilitása és teherbírása. A csövek színesek, porfestékkel bevonva, így ellenáll a rozsdásodásnak, elhasználódásnak és aggresszív környezetnek. Az szék alsó része műanyag bevonattal védett, ez tompítja az ütközéseket a felszínnel. A szövet vastag impregnált anyagból készült, duplán steppelt.

Paraméterek
Magasság: 46cm
Ülő felület mérete: 33x28cm
Csomagolási méret: 59x35x1,9 cm
Súly: 1,8kg

Delphin XK belongs among basic and portable chairs. 19mm thick-wall profile was used to guarantee its stability and bearing capacity. Its profiles are colourful coated with a powder colour that prevents it from corrosion, wearing out and aggressive environment. Construction´s bottom part is protected by plastic bumpers that soften the contact between the surface and the construction. The cloth part is made of thick, impregnated cloth that is double quilted.
Technical parameters:
Height: 46cm
Seat area size: 33x28cm
Folded size: 59x35x1,9 cm
Weight: 1,8kg
A Delphin XK az egyszerű hordozható székek kategóriájába tartozik. 19 mm-es vastagfalú profilból készül, amely stabilitást és megfelelő teherbírást garantál. A profilok bevonata porszórt bevonatú, ami nagyszerű védelmet nyújt a korrózió, kopás és az agresszív környezeti feltételek ellen. A szerkezet alsó részét műanyag "ütközők" védik, melyek csillapítják a földfelszínb és a szerkezet közötti érintkezést. Az anyagrész vastag, dupla varrású impregnált anyagból készül.

Műszaki paraméterek:
Székmagasság: 46 cm
Ülőrész mérete: 33 x 28 cm
Összecsukott méret: 59 x 35 x 1,9 cm
Tömeg: 1,8 kg

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Delphin Xk Horgászszék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: