Betöltés...

Nash Scope Ops R6 Transformer Bottartó És Szerelékes Táska

Ár: 74.448 Ft

A Transformer a sokoldalúságról szól!
A valaha tervezet legjobb rendszer, ha egy 6 lábas szettet akarunk szállítani. Nagyon jól szállítható, fedéllel záródik, hogy felülről könnyen bele tudjunk pakolni, valamint három bot is elfér benne a rászerelt orsókkal együtt.
Miután a botokat kivettük belőle, hozzáférünk a két felső nyitható cipzáros rekeszhez, amibe az összes lényeges dolgot tárolhatjuk. A nagyobb rekesz tökéletes a felszerelés tárolására, a kisebbe pedig a szigetelt oldalak miatt hűtött csalit, élelmiszert és tejet is tehetünk.
A három hosszú, cipzáros külső zsebbe elhelyezhetjük a Black Ops Landing Net-et, leszúrókat és buzz bar-okat.A másik oldalon lévő három párnázott zsebbe nagyobb tárgyakat rakhatunk, és a megerősített felső zsebekbe pedig a kulcsokat, a telefont, a pénztárcát és egyéb kiegészítőket tarthatjuk.
Hordozható talicskán, az elasztikus fogantyúnál fogvade a hátunkra is tehetjük a párnázott vállpántoknakés mellkasi hevedernek köszönhetően. Így az összes botot és felszerelést is egy csomagban a hátunkon tudjuk szállítani. Ha a vállpántokat nem használjuk, akkor a vízálló cipzáros rész elrejti azokat.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Nash Scope Ops R6 Transformer Bottartó És Szerelékes Táska" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: