Betöltés...

Ikon Force Rádiós kapásjelző szett 3+1

Ár: 18.990 Ft

100% vízálló, 200m hatótáv!

Érezd a horgászat varázsát egy új szinten! Az Ikon Force Rádiós Kapásjelző Szett az igazi siker kulcsa minden horgász számára. Ebben a kifinomult rendszerben a legújabb technológia találkozik a hagyományos horgászat szenvedélyével, hogy olyan élményt nyújtson, amit soha nem felejtesz el.

A Rádiós Kapásjelző Szett kiválóan alkalmas mind a tapasztalt, mind a kezdő horgászok számára. Hihetetlenül érzékeny érzékelői pillanatok alatt észlelik még a legfinomabb kapásokat is, így sosem maradsz le egyetlen nagy halról sem. A pontos és megbízható jelzések segítenek abban, hogy minden pillanatot kihasználj, és igazi horgászprofivá válj.

Az Ikon Force Rádiós Kapásjelző Szett nemcsak a funkcionalitás miatt kivételes, hanem az elegáns és modern dizájnja miatt is. Az eszközök strapabíróak és könnyen kezelhetőek, így nem kell aggódnod a külső viszontagságok miatt.

A hosszú távú horgászat során a rádiós jelzések megkönnyítik a dolgodat, mivel nem kell állandóan a botok mellett ülnöd. Egyszerűen ültesd magad kényelmesen a stégre, élvezd a természetet, és várd a jelzést, amikor a hatalmas hal belekap a horogba.

Ne hagyd ki ezt az esélyt! Az Ikon Force Rádiós Kapásjelző Szett egy új dimenziót nyit meg a horgászatban, és segít elérni a kívánt eredményeket. Az érzékeltető jelzésektől a könnyű kezelhetőségig, minden részlet arra összpontosul, hogy az élményed a vízparton feledhetetlen legyen. Legyen a horgászat egy kaland, amit soha nem felejtesz el az Ikon Force Rádiós Kapásjelző Szettel!

A 3+1 szettben szereplő elektromos kapásjelzők színe: Piros, kék és zöld.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Horgász rovaton belül a(z) "Ikon Force Rádiós kapásjelző szett 3+1" című hirdetést látja. (fent)