Betöltés...

Hamuporszívó PM-ESP-2000M FCN, Powermat PM1083

Ár: 38.598 Ft

MŰSZAKI ADATOK Tápellátás: 230 V / 50 Hz Névleges teljesítmény: 1650 W Csúcsteljesítmény: 2000 W Légfúvó funkció: igen Shaker: Igen Szívóteljesítmény: 20 kPa Maximális légáramlás: 1,7 m³ / perc Tartály űrtartalma: 20l Tartály anyaga: kiváló minőségű fém Garantált hangteljesítményszint Lwa: 84 dB (A) Tápkábel hossza: 3,5 m Szívócső hossza: 265 cm Alumínium cső hossza: 28 cm Műanyag cső hossza/hosszabbítása: 38 cm Az autó súlya: 5,2 kg
FELSZERELÉS POWERMAT porszívó 1x HEPA fémszűrő 2x porvédő sapka a hőálló HEPA szűrőhöz 1x 3,5 m horganyzott szívótömlő 1x kerek alumínium hegy 1x lapos alumínium hegy 1x adapter hosszabbító csőhöz 3x hosszabbító cső a szíváshoz 1x széles hegy
A POWERMAT kompakt hamuporszívó kiegészítő anyagszűrővel rendelkezik, amellyel nemcsak a fatüzelésű kandalló hideg hamuját lehet felszívni, hanem a normál faszén kályha, finomfaszén vagy ökoborsó faszén hamut is.
DUAL - SZŰRŐ A POWERMAT porszívó HEPA (High Efficiency Particulate Air) fémszűrővel rendelkezik a levegő tisztítására. Három rétegből áll, amelyeket szintetikus gyanta köt össze. A HEPA szűrő a légszennyező anyagok akár 99,97%-át képes megállítani. Ez nagyon fontos az allergiások számára, akik nem érintkezhetnek porrészecskékkel vagy baktériumokkal, és mindazok számára, akik szeretnék tisztán tartani a házat. Ezen kívül a készüléket speciális textilszűrővel látták el a por és a poratkák számára, ami tökéletessé teszi még az allergiában szenvedők számára is.
A szűrő élettartamának növelése érdekében egyszerűen vegye ki a készülékből, és öblítse le folyó víz alatt. Hagyja megszáradni, mielőtt újra felhasználná.
A porszívó emellett ergonomikus kerekekkel is fel van szerelve.
NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS KIS ZAJ Az 1650 W névleges teljesítménynek köszönhetően a porszívó könnyen beszívja a hamut és egyéb szennyező anyagokat, amelyek aztán elérik a 20 l-es tartályt.A nagy teljesítmény ellenére a zajszint nem magas, így meglehetősen halk porszívó. , és a tartály nagy kapacitása miatt nem szükséges túl gyakran üríteni.
Fújó funkció - nagyon hasznos, ha például leveleket fúj a járdán / kockán. Szűrő rázó funkció - egy speciális gomb többszöri megnyomásával könnyedén megtisztíthatja a porszűrőt.
VÁKUUM FUNKCIÓ A kandallóleválasztó ipari porszívó funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően egyetlen készülékkel két alkalmazásra is tudjuk használni. Ez egy 3 az 1-ben eszköz. A készülék harmadik funkciója a levegő befújásának lehetősége.
A készlet egy univerzális szívócsúcsot és egy háromrészes csövet tartalmaz.
KIEGÉSZÍTŐ MOTORVÉDELEM A szeparátor olyan funkcióval rendelkezik, amely megakadályozza a motor beindítását HEPA szűrő nélkül. A szűrő alatt egy speciális biztonsági gomb található. A rögzítőcsavar segítségével húzza meg a HEPA szűrőt, amely megnyomja a gombot, és feloldja az elválasztó aktiválásának lehetőségét.
NAGY TARTÁLY A hőálló, 20 literes rozsdamentes acél tartály lehetővé teszi, hogy a hamut gyakori kiürítése nélkül dolgozzon. A tartály nagy kapacitása miatt a készüléket egyszerűen használhatjuk ipari porszívóként.
Különleges reflektor A sugár a hamut a tartály oldalára irányítja, ami jelentősen kiküszöböli a szűrő túlzott eltömődését.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hamuporszívó PM-ESP-2000M FCN, Powermat PM1083" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: