Betöltés...

Mosógép 5kg elöltöltős 1000 ford./perc

Ár: 132.599 Ft

ORAVA mosógép 5 kg kapacitással
Az elöltöltős mosógép Orava WMO-511 az Ön mosókonyhájának dísze lesz. A 15 mosási programnak köszönhetően a legjobb ápolásban részesülnek a mosni való ruhái 1000 fordulat/perc centrifugálási sebességgel. Használhatja a késleltetett indítás funkciót is, és a gyermekzár is gondoskodik a biztonságról. A be- és kirakodás a nagy ajtónak köszönhetően nem okoz gondot.
Zajszint 76dB
Nem mindegy, hogy milyen hangosan mos a mosógép. Gyakran ez a készülék a konyhában található, vagy éppen a szoba mellett, ahol alszik vagy szabadidejét tölti.
Mosási programok
Az Orava WMO-511 mosógép mosási programok széles választékát kínálja. Mert tudjuk, hogy minden anyagtípusnak más mosási időre és más hőmérsékletre van szüksége. Összesen 15 program közül választhat. Így a mosás optimális lesz az Ön ruhatárához:


15 program: intenziv mosás, szuper gyors 30 perces mosás, speciális programok: farmer, gyors/mix, allergia plus, függöny mosás, gyapjú mosás, sport fittnesz ruha mosás, ágynemü mosás, ECO program, stb.


A mosógép kapacitása 5 kg
Különösen egy nagyobb háztartásban fontos, hogy minél több szennyes férjen el egy mosógépben.

Késleltetett indítás
A késleltetett indítás egy praktikus funkció, amely lehetővé teszi, hogy akkor "futtassa" a gépet, amikor Önnek a legjobban megfelel. Egyszerűen válassza ki a mosógép kijelzőjén a kívánt indítási időt. A Késleltetett idő funkciónak köszönhetően az éjszakai üzemmódban is használható.

Gyermekzár
A gyermekeket működés közben lenyűgözik az elektromos készülékek. Ha szeretné elkerülni, hogy gyermekei a mosási ciklus közepén kikapcsolják a mosógépet, vagy a finom pulóverek mosását forró káddá változtassák, használja a praktikus gyermekzár funkciót. Ez a gombokat addig zárolja, amíg a már beállított mosási program be nem fejeződik.

Műszaki leírás:


Szín: fehér
D energiaosztály
Centrifuga-hatékonysági osztály: C
Méretek: 60x50x85 cm
Súlya: 57 kg
Dob űrtartalma: 41L
Zaj max. 76 dB
Dobkapacitás (kg) 5
Gyermekzár: Igen
Éves energiafogyasztás mosás közben: 60 kWh / év
A tartálykamrák száma 3
A mosógép típusa: elöltöltős mosógép
Maximális centrifugálási sebesség: 1000 for./perc
Programok száma 15
Állítható hőmérséklet 20-90 °C
Késleltetett indítás Igen

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Mosógép 5kg elöltöltős 1000 ford./perc" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: