Betöltés...

Gorenje WNHA74SASEU Elöltöltős mosógép, 7 kg, 1400 ford./perc, PowerDrive, A energiaosztály, Fehér

Ár: 137.990 Ft

A baktériumok akár 99,9 %-át eltávolítja a ruhákról
Az Intertek által tesztelt és tanúsított ExtraHygiene gőzmosó program a gőz és a magas hőmérsékletű mosás segítségével a baktériumok és élesztőgombák akár 99,9 %-át is eltávolítja a ruháidból. A ruhák tökéletesen tiszták lesznek, ugyanakkor a mosógép is hosszabb ideig tiszta marad, mikrobiális szennyeződések és az ezzel járó kellemetlen szagok nélkül.

Mindig kellemes illatú ruhák
A mosóporral való mosás alacsonyabb hőmérsékleten ideális feltételeket teremthet a baktériumok fejlődéséhez, amelyek viszont a mosott ruhák kellemetlen szagát okozhatják. A DrumClean program eltávolítja a baktériumokat a gép belsejében, és biztosítja, hogy a ruháid mindig friss illatúak legyenek.

Ne aggódj az elfelejtett szennyes miatt
Az AddClothes funkcióval egyszerűen megállíthatod a mosási ciklust a kezdeti fázisokban, hogy hozzáadj vagy eltávolítsd a ruhákat.

Biztonságos a kíváncsi gyermekeknek
Mosás közben az ajtó zárva marad, így még a legkíváncsibb gyermek sem tudja kinyitni. A további védelem érdekében a kezelőpanel egy speciális billentyűkombináció megnyomásával zárható, így lehetetlenné válik a beállítások véletlen megváltoztatása.

A megfelelő pillanatban történő mosás
Programozd be előre a mosási folyamat végét, és hagyd, hogy a mosógép akkor dolgozzon, amikor a legkényelmesebb, például amikor olcsóbb az áram. A ruhák az előre beállított mosási szintre mosódnak és készen állnak a szárításra.

Kedvenc darabjaid mindig készen állnak a használatra
Mindössze 15 perc elegendő ahhoz, hogy felfrissítsd új pólódat és más, kevésbé piszkos ruhadarabokat. Így kedvenc ruhád mindig készen áll majd.

A simább, gyűrődésmentes ruhákért
A kiválasztott program végén végzett kiegészítő gőzkezelés gondoskodik arról, hogy ruhái sokkal simábbak, allergénektől és rossz szagoktól mentesek legyenek. A dobot gőz tölti meg, amely minden szálba behatol, így puhább lesz a szennyes, és alig kell vasalni.

Jellemzői:
- Töltet: 7 kg / 46l
- 1400 ford/perc
- "A" energiaosztály
- A,A (44 kWh/100ciklus)
- Inverteres motor
- 16 program - összes személyre szabható
- Gőzprogramok
- 15 perces gyorsprogram
- AllergyCare/Baby/ECO/PerfectBlack - fekete/Sport stb.. mosási módok
- Növelt LED kijelző süllyesztett gombokkal
- Power 49'-30⁰C
- StainPlus
- 24 órás késleltetés
- Gyermekzár
- SnowFlakes továbbfejlesztett dob
- Drum clean dobtisztító program
- MWC - motor weight contor a hetékonyabb mosásért
- Zajszint: 72 db(A)
- Mérete: 85 x 59,5 x 47 cm
- Színe: fehér/fekete

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gorenje WNHA74SASEU Elöltöltős mosógép, 7 kg, 1400 ford./perc, PowerDrive, A energiaosztály, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: