Betöltés...

N'oveen UH115 Légpárásító - Fehér

Ár: 15.020 Ft

Az UH115 White ultrahangos légnpárásító azok számára ajánlott, akik értékelik a funkcionalitást és a hatékonyságot. A készülék LED-es háttérvilágítású gombbal van felszerelve a jobb éjszakai láthatóság érdekében. Kompakt méretének és tetszetős kialakításának köszönhetően bármilyen térben tökéletesen illeszkedik – az otthontól az irodáig. A csendes működést biztosító ultrahangos technológia lehetővé teszi, hogy alvás közben is élvezze a megfelelően párásított levegőt.
ULTRAHANGOS TECHNOLÓGIAA modern megoldásoknak köszönhetően éjszaka is élvezet a párásító használata. Az ultrahangos technológia biztosítja a csendes munkavégzés kényelmét.
HÁTTÉRVILÁGÍTÁS - LED GOMBA lágy kék LED háttérvilágítású forgatógomb javítja a láthatóságot, ha a készüléket sötét szobában vagy éjszaka üzemeltetik. Esztétikusabb élményt is nyújt.
AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁS VÍZ HIÁNYÁBANEz a biztonság garanciája. A párásító maga szabályozza a vízszintet a tartályban, és a megfelelő időben leállítja a munkát.
PÁRAKIMENETI SZABÁLYOZÁSÖn döntheti el, mennyi páratartalmat szeretne. A ködkibocsátás teljesítményét igényeinek megfelelően állíthatja be.
FOLYAMATOS MUNKA AKÁR 12 ÓRÁN ÁTA 3,5 literes víztartály és az ultrahangos technológia biztosítja a párásító folyamatos működését akár 12 órán keresztül.
AROMATERÁPIÁS ILLATOLAJOKAdagolhat illatolajokat, amelyek támogatják a felső légúti megbetegedések kezelését, és segítenek a fokozott idegi feszültség állapotában is.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "N'oveen UH115 Légpárásító - Fehér" című hirdetést látja. (fent)