Betöltés...

Alpina elektromos serpenyő, 1500W, 40cm

Ár: 15.990 Ft

Készítsen paellát, tésztát, csirkét, húsételeket, curryket, kuszkuszokat és más finomságokat ebben az Alpina elektromos serpenyőben vagy partiserpenyőben. A serpenyő szuper multifunkcionális; akár pizzát is lehet benne sütni. Tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Így egyetlen edény sem romolhat el, a serpenyő pedig könnyen tisztítható, mert semmi sem tapad hozzá. Ráadásul ez a speciális réteg azt jelenti, hogy csak kevés olajat vagy vajat kell használnia.

Hőmérséklet szabályzóval
A parti serpenyő hőmérséklet-szabályozóval van felszerelve. Dugja be a serpenyő aljzatába. A vezérlő tárcsájával válassza ki a megfelelő hőmérsékletet az elkészíteni kívánt ételhez. A serpenyőt 5-10 percig elő kell melegíteni a főzés vagy sütés megkezdése előtt. A jelzőfény mutatja, hogy az edény használatra kész. A gőznyílású fedelet húsgombóc, pizza, steak, hús, hamburger, tojás, sütemény és egyéb sült ételek készítéséhez használja.

Melegítse fel és tartsa melegen
Ezt a sokoldalú serpenyőt nem csak ételek elkészítésére használhatja. Könnyedén melegíthetünk benne egy ételt, vagy süthetünk benne tortillát. A harapnivalókat is melegen tarthatja ebben a serpenyőben egy parti vagy más alkalom során. Az átlátszó fedélnek köszönhetően mindig ellenőrizheti, hogy az edényei jól sülnek-e. A serpenyő teljesítménye 1500 watt.

Megjegyzés: Mivel a serpenyő tapadásmentes bevonattal rendelkezik, használja a legjobb műanyag konyhai eszközöket. Ez nem karcolja meg, ezért nem károsítja a tapadásmentes bevonatot.

Műszaki adatok

Multifunkcionális snack- vagy party serpenyő
Modell: DV-3840
Üzemi feszültség: 220 V - 240 V, 50-60Hz
Energiafogyasztás: 1500 Watt
Méretek: Ø 40 centiméter
Tapadásmentes bevonat
Könnyen tisztítható
Hőmérséklet szabályozással
Jelző lámpa
Csak a mellékelt kábellel használja
2 év garancia

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Alpina elektromos serpenyő, 1500W, 40cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: