Betöltés...

Royalty Line fagylalt, sorbet és fagyasztott-joghurt készítő gép 1,5l

Ár: 9.990 Ft

Royalty Line fagylalt, sorbet és fagyasztott-joghurt készítő gép 1,5 L - RL-ICM-20101
Ez a fagylaltgép sorbet, fagylalt és fagyasztott joghurt készítéséhez is alkalmas. A termék duplafalú tartállyal, átlátszó fedéllel, utántöltő nyílással, akár 1500 ml étel készítéséhez alkalmas. Az elkészítési idő 20-40 perc.
A keverő és motor kivehető a könnyű tisztítás érdekében. Nagy stabilitással bír a gumírozott lábaknak köszönhetően.
Készítsen fagylaltkeveréket egyszerűen (ajánlott mennyiség: 800 ml). Gyümölcsös fagylalt készítésekor csak pépesített (pürésített) puha, mag nélküli gyümölcsöt használjunk. Hozzáadhat gyümölcslevet is. Ha gyümölcsdarabokat, dióféléket, törékeny darabokat vagy alkoholt szeretne hozzáadni, csak ezeket az összetevőket adja hozzá a kész fagylalthoz. A cukornak mindig teljesen fel kell oldódnia.
Megjegyzés:
Ne töltse túl a tálat! Ajánlott mennyiség: 800 milliliter. A fagylalt mennyisége megnő a fagyasztási folyamat alatt. Az elkészült fagylalt mód mennyisége számos tényezőtől függ, mint például a fagylaltkeveréktől, a környezeti hőmérséklettől, a levegő páratartalmától stb.
A készülék működése közben ne helyezzen semmilyen tárgyat, például kanalakat vagy hasonlókat a betöltőnyílásba. Az előkészítési idő függ a recepttől, a környezeti hőmérséklettől, a fagylaltkeverék hőmérsékletétől, a kívánt konzisztenciától. Az alkohol rontja a fagyasztási folyamatot. Hűtse le a kész nyers keveréket legalább +6°C-ra, mielőtt hozzáfogna a fagylalt elkészítéséhez. A magasabb hőmérséklet befolyásolhatja az eredményt. Működés közben ne hagyja felügyelet nélkül a készüléket.
Állandóan ellenőrizze a fagylalt állagát. A fagylalt nem lehet túl kemény. Ha szeretné, hogy a kész fagylalt állaga szilárdabb legyen, öntse megfelelő edénybe. Ezután tegye a kész fagylalt keveréket a fagyasztóba ugyanannyi ideig.
Égésveszély hideg miatt! A jéghideg tartályt csak kesztyűvel vagy ruhával érintse meg!
Elkészítés egyszerű lépései,
1. Vegye ki a lehűtött tálat a fagyasztóból.
2. Csatlakoztassa a fedelet a motorházhoz.
3. Helyezze be a hajtótengelyt alulról a motorházba.
4. Rögzítse az öblítőszerszámot a hajtóbaltához.
5. Helyezze az összeszerelt fedelet a tartályra, ügyeljen a reteszekre. Húzza meg a fedelet.
6. Csatlakozás a hálózathoz, a készülék csatlakoztatása előtt ellenőrizze, hogy a hálózati feszültség megegyezik-e. A készülék műszaki adatait a minősítési címkén találja. A készüléket csak földelt fali aljzathoz csatlakoztassa.
7. Kapcsolja be a készüléket a KI/BE kapcsolóval (I állás). Miután elkészült, kapcsolja ki a KI/BE kapcsolóval (O állás).
1. Húzza ki a hálózati csatlakozót a konnektorból.
2. Csavarja le a fedelet ügyeljen a reteszekre. Távolítsa el a fedelet a motorházzal együtt.
3. Húzza ki a keverőeszközt a fagylaltból, hogy ne fagyjon meg.
4. Szilikon- vagy fakanállal vegye ki a fagylaltot a tálból.
Megjegyzés: Ne használjon fémkanalat, mert az megkarcolhatja a tartályok bevonatát. Használat után tárolja benne a kész fagylaltot, amelyet később szeretne enni. Ne fagyassza vissza a felengedett fagylaltot. Minden használat után tisztítsa meg a készüléket. Tisztítás előtt mindig húzza ki az elektromos hálózatról. Soha ne merítse a motorházat vízbe tisztítás céljából. Ellenkező esetben ez áramütést vagy tüzet okozhat. Ne használjon éles vagy karcos tisztítóeszközt. Ne használjon maró anyagot. Az alkatrészek mosogatógépben tisztíthatók.A motor részt nedves ruhával tisztítsa az egyéb részeket mosogatószeres vízzel. Szárítsa meg újra használat előtt.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Royalty Line fagylalt, sorbet és fagyasztott-joghurt készítő gép 1,5l" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: