Betöltés...

Deerma F600 ultrahangos párásító

Ár: 11.730 Ft

Tulajdonságok:

Deerma F600 párásító.
Az 5 literes kapacitás körülbelül 20 palack 250 ml-es ásványvíznek felel meg, amely 15 órán keresztül párásítható. 1-5µm finom köd a bőr hidratálásához. Intelligens nagy képernyő, valós idejű hőmérséklet megjelenítése várakozás nélkül.
Okos nagyképernyős működés, a képernyő lágy fényt mutat, nem tükröződik, világosan mutatja a valós idejű hőmérsékletet és páratartalmat. Érzékeny érintőképernyő, gyors indukció.
Az érzékeny érintésre tervezett Deerma fehér gyöngyház párásító gyorsan, 0,01 másodperc alatt reagál, kiküszöbölve a bonyolult lépéseket és eljárásokat. Légáramlás indukció, folyamatosan frissíti a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát.
A légáramlás-érzékelés gyorsan képes a légáramlás minden egyes centiméterét rögzíteni, és folyamatosan frissíti a beltéri hőmérsékletet és páratartalmat, várakozás nélkül jeleníti meg a valós idejű hőmérsékletet. Háromszintű párásítás.
Érintse meg a kapcsolót a köd mennyiségének igény szerinti beállításához, az 1. szint alkalmas tavaszra, a 2. szint alkalmas légkondicionált helyiségre, és a 3. szint alkalmas száraz télre. ABS víztartály, tiszta vízforrás.
A Deerma fehér gyöngyház párásító ABS antibakteriális víztartályt használ, amely hatékonyan gátolja a baktériumok több mint 99,9% -ának növekedését, tisztítja a vízforrást, tisztán tartja a víztartályt. Aktívszenes szűrő.
A levegőbevezető nyílás aktívszénszűrővel van felszerelve. A szűrő méhsejt alakú lyukai képesek elnyelni a levegőben lévő szennyeződéseket és port, így biztosítva a víz frissességét. Mosható szűrő, újrahasznosítható, tartós felszívódás. 12H szabad időzítés, testre szabhatja a párásítási programot.
Érintse meg az időzítő gombot a 12 órás ütemezett párásítás elvégzéséhez, és automatikusan kikapcsolja a készüléket, így megakadályozza, hogy elfelejtse kikapcsolni a párásítót, és folyamatos párásításhoz vezessen, ezáltal biztonságos és előzékeny. Az intelligens képernyő lágy fénnyel jeleníti meg a helyiség hőmérsékletét. Ha hosszan nyomja az időzítő gombot, a képernyő továbbá nem jeleníti meg a hőmérsékletet. Kapacitás: 5 liter Anyaga: ABS Névleges teljesítmény: 25W Alkalmazható terület: 40 - 60 négyzetméter A csomag mérete: 220x216x340mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Deerma F600 ultrahangos párásító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: