Betöltés...

Deerma LD220 ultrahangos légpárásító (LD220)

Ár: 12.694 Ft

Deerma LD220A Deerma legújabb generációs párásítója javítja a levegő minőségét, miközben megfelelő szintű páratartalmat biztosít. A hozzátartozó távirányítóval kényelmesen irányíthatja a készüléket és még illóolajat is hozzáadhat, ami kellemes illatokat eredményez majd az otthonában.
Kényelmes irányításA készülékhez tartozik egy távirányító, amivel kényelmesen irányíthatja a párásítót. A különböző gombokkal állíthat a párologtató funkción, ki- és bekapcsolhatja a készüléket és még időzítőt is beállíthat. A párásító egy mágneses résszel rendelkezik, amihez odatapad a távirányító, így könnyedén tárolhatja és mindig kéznél lehet.
Hosszantartó párologtatásA 4 literes víztartálynak köszönhetően a készülék órákon keresztül képes működni és megfelelő páratartalmat biztosítani az otthonában.
Nem csak a páratartalomról gondoskodikAz 52 mm széles kimeneten keresztül 540 mm-es magasságba száll a vízpára, ami felgyorsítja a párásítás menetét. A vízmolekulákat megtörő rendszernek köszönhetően nem csak a levegőt párásítja, hanem a bőrt is ápolja.
Kétfajta módA kétfajta párásítási program lehetővé teszi, hogy kézzel vagy akár automatikusan is beállítsa a páratartalom szintjét, igazodva a szoba aktuális páraszintjéhez.
Folyamatos párologtatásA párásító rendszer úgy dolgozik, hogy elkerülje a túl magas vagy túl alacsony páratartalmat, ezért ennek megfelelően állítja be a vízpárát. A készülék emellett 12 óráig képes automata módban működni, utána pedig magától kikapcsolódik.

Stílusos kialakításA kúp alakú párásító bármelyik szobának elegáns kiegészítője lehet. Helyezheti a padlóra, de akár az asztalra is.Halk működésA Deerma párásítója nagyon halkan működik. A zajszint 35 dB, amit szinte meg sem lehet hallani.TermékjellemzőkGyártó      Deerma       Modell      LD220       Névleges feszültség    220-240V~50/60Hz       Névleges teljesítmény    25W       Méretek      170 x 170 x 540 mm       Víztartály kapacitása    4L 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Deerma LD220 ultrahangos légpárásító (LD220)" című hirdetést látja. (fent)