Betöltés...

Scheffler olaj nélküli fritőz 4L LQ-4201

Ár: 15.990 Ft

Scheffler olaj nélküli fritőz 4L LQ-4201
Jellemzők:Kis méret, nagy kapacitás: 4 literes űrtartalommal akár 800 g chipset is elkészíthet fritőzben, ez elegendő egy háromtagú család számára. A fekete sütő egyszerű és stílusos kialakítása díszíti konyháját; a kis méret miatt minden konyhaszekrénybe is elfér.
Íz és egészség összeolvadása: az 1500 W-os légsütő gyors légkeringető rendszerének köszönhetően a levegő gyorsan felmelegszik és keringhet az étel körül, ami lehetővé teszi, hogy az étel egyenletesen süljön el, és rögzíti a nedvességet, ami páratlan ropogósságot eredményez. Ráadásul akár 85%-kal kevesebb olajat fogyaszt, és 30%-kal hatékonyabb a hagyományos sütéshez képest.
Könnyen használható: Az érintőképernyős működéshez képest ez a forró levegős sütő könnyebben érthető, könnyebb, gyorsabb és tartósabb. Egyszerűen állítsa be az időt (1-30 perc) és a hőmérsékletet (80 C-tól 230 C-ig) a forgatógombbal, és a mellékelt utasítások egyszerű recepteket tartalmaznak. Azt is szabadjára engedheti a fantáziája, hogy finom és egészséges finomságokkal kényeztesse barátait, családját és magát!Könnyen tisztítható: A BPA- és PFOA-mentes kivehető tapadásmentes kosár és a forró levegős sütő betét biztosítja, hogy a kész étel kényelmesen feküdjön a tányéron anélkül, hogy maradékot hagyna a főzőkosárban, és könnyen tisztítható szappanos vízzel belső felület. Ez megkönnyíti a házimunkát egy jó étkezés után.Biztonsági védelem: A Scheffler forrólevegős olajsütők túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkeznek. Biztonsági okokból a fritőz a kosár kihúzásakor azonnal leáll. Az olajsütő forrólevegős sütőben hőálló fogantyú és tapadásmentes sütőkosár található, amely nem tartalmaz BPA-t és PFOA-t, ami biztonságosabbá teszi a használatát.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Scheffler olaj nélküli fritőz 4L LQ-4201" című hirdetést látja. (fent)