Betöltés...

Scheffler olaj nélküli fritőz 2.5L LQ-2501

Ár: 14.990 Ft

Scheffler olaj nélküli fritőz 2.5L LQ-2501
Jellemzők:

Gyorsabb főzés: 1300-1500 W-os forró levegős sütő, gyors felfűtés (a sütőhöz képest) és nincs előmelegítési idő, így olajat- és időt takarít meg. A forrólevegős grillkosárban 2,5 liter étel fér el, és finom zsírszegény ételeket készít 1-3 fő részére.
Zsírszegény főzés: 90%-kal csökkenti az olaj mennyiségét a hagyományos sütési módhoz képest, és az ételek ízletesek maradnak. A legtöbb ételt olaj nélkül sütheti, grillezheti.
Multifunkcionális motoros légsütő: a sütéshez, grillezéshez, melegítéshez és egyéb célokra használható olajsütő használható marhahús, chips sütésére, egész csirke sütésére vagy pizza sütésére, megfelel a napi igényeknek.
Könnyű használat: a zsírmentes sütő könnyen össze- és szétszerelhető, így kényelmesebb a használata. A 2 kerek gombbal gyorsan élvezheti az ízletes ételeket a hőmérséklet és az időzítő gomb szükség szerinti beállításával. A kivehető kialakítás megkönnyíti a tisztítást és a sütőkosár mosogatógépben is tisztítható.
Biztonsági védelem: A Scheffler forrólevegős olajsütők túlmelegedés elleni védelemmel és automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkeznek. Biztonsági okokból a fritőz a kosár kihúzásakor azonnal leáll. Az olajsütő forrólevegős sütőben hőálló fogantyú és tapadásmentes sütőkosár található, amely nem tartalmaz BPA-t és PFOA-t, ami biztonságosabbá teszi a használatát.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Scheffler olaj nélküli fritőz 2.5L LQ-2501" című hirdetést látja. (fent)