Betöltés...

Intelligens padlótisztító gép diffúzor funkcióval, 2db cserélhető mopp

Ár: 10.990 Ft

Intelligens padlótisztító gép diffúzor funkcióval, 2 db cserélhető moppal
Ki ne szeretné a tiszta és friss környezetet?Ez a kis csodakészülék segít megteremteni ezt az állapotot! Csak kapcsold be a kívánt üzemmódot, és az intelligens felmosó robot már nekilát a takarításnak.
A csomagban találsz két mikroszálas sörtékkel ellátott kendőt, amelyek gondoskodnak a pormentes felületekről.A kendő nedvesítésével a robot mop felmosóként funkcionál, míg száraz kendővel padlótisztítóként használható.A készülék folyamatosan forog mozgása közben, így biztosítva a lehető legjobb takarítási hatékonyságot.
Ahogy a lakást járja, nemcsak tiszta felületeket hagy maga után, hanem beépített aroma diffúzorának köszönhetően friss illatot is áraszt.A diffúzor saját tartállyal rendelkezik, amelybe vízet lehet tölteni a mellékelt mérőedény segítségével.Az illathoz pedig csak néhány csepp választott illóolajra van szükség.
A működését két beépített akkumulátor (2000mAh) biztosítja, amelyeket a mellékelt USB kábel segítségével tudsz tölteni USB portról.A tisztítórobot rendkívül egyszerűen használható, mindössze egyetlen gombnyomással vezérelhető:
Első gombnyomás:A készülék elindul a padló tisztításához.
Második gombnyomás:A készülék bekapcsolja az aroma diffúzort.
Harmadik gombnyomás:A készülék kikapcsolja a diffúzort.Hosszú gombnyomás:A gép teljesen leáll.A készlet tartalma:

1 db intelligens padlótisztító mop
2 db mikroszálas sörtés kendő
1 db mérőedény
1 db USB kábel

Fedezd fel a kényelmes és hatékony takarítást az automata padlótisztító mop segítségével!Hozd be az otthonodba az intelligens technológiát és a friss illatokat!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Intelligens padlótisztító gép diffúzor funkcióval, 2db cserélhető mopp" című hirdetést látja. (fent)