Betöltés...

Power AirFryer XL multifunkciós sütő 2,3 l űrtartalommal

Ár: 27.990 Ft

Power AirFryer XL multifunkciós sütő 2,3 l űrtartalommal

Az olajban sült ételek igazán finomak, de sajnos nagyon zsírosak is. A sütőben sült krumpli íze pedig nem az igazi.Többé nem kell engednie a megszokott ízekből, ha egészséges ételeket szeretne készíteni! Megérkezett a szenzációs Power Air Fryer XL!
Mostantól olaj és zsír használata nélkül is süthet a Forrólevegős technológiának hála! A forró levegő helyettesíti az olajat, és a fogások gyorsabban elkészülnek!
Több funkció egyetlen készülékben
A Power Air Fryer Xl tud grillezni, sütni, pirítani, párolni és gőzölni, méghozzá olaj nélkül! Így az ételek 80%-kal kevesebb zsírt tartalmaznak!Kedvenc húsétele kívül roppanósra sül, de belül szaftos marad. Élvezze ön is az egészséges és finom sült ételeket, akár 80%-kal kevesebb zsírral! A sütőkosár nyílásain a felesleges zsír magától kifolyik!Így az étel 80%-kal kevesebb kalóriát tartalmazhat!
Kalóriaszegény ételekNézzünk néhány példát! A gyorsétteremben készült sült krumpli akár 400 kalóriát is tartalmaz. De a Power Air Fryer XL-ben készült csak 100 kalóriás!Egy adag, olajban kisütött rántott hús 500 kalóriát tartalmazhat, míg a Power Air Fryer XL-ban készítve csak 250-et. Egyetlen étkezéssel máris megspórolhat több mint 500 kalóriát!
4 féle előre beállított programmalAz intelligens programok és az Easy Touch Display segítségével az ételek még hamarabb elkészülhetnek! Válasszon a 4 előre beállított program közül, vagy adja meg ön a sütési időt és hőmérsékletet! Az időzítőn mindig látszik, hogy mikor készül el az ízletes fogás.
Speciális sütőkosárralA sütőkosár speciális, tapadásmentes bevonattal van ellátva, így az ételek nem ragadnak bele, és a mosogatás is gyerekjáték! A gép kivehető alkatrészeit mosogatógépben is lehet tisztítani.Rendelje meg a Power Air Fryer XL-t Easy Touch Display-jel, intelligens sütési programokkal és modern Forrólevegős technológiával! Készítse az ételeket akár 80%-kal kevesebb zsírral!
A csomag tartalma:

1 x Power AirFryer XL 2,3 Liter
1 x elválasztó betét
1 x Power AirFryer XL receptfüzetet

Technikai adatok:

Készülék a kosárral és tartóva együtt 32x23x23 cm
Sütőkosár átmérője 18 cm
Készülék sütőkosárral és tartóval 3,6 kg
Készülék sütőkosár nélkül 2,8 kg
Űrtartalom 2,3l - ami 820 g ételnek felel meg
4 Program: sültkrumpli, csirke, steak és hal



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Power AirFryer XL multifunkciós sütő 2,3 l űrtartalommal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: