Betöltés...

MPM MUG-07 max. 2000 W, 3 fokozat, termosztát Fehér elektromos radiátor

Ár: 21.365 Ft

A MPM MUG-07 elektromos radiátor egy hatékony és megbízható fűtőberendezés, mely ideális választás lehet otthoni vagy irodai használatra. A készülék maximális 2000 W-os teljesítményével gyorsan és hatékonyan képes felmelegíteni a környezetét, így kellemes hőmérsékletet teremtve a hidegebb napokon. A radiátor három különböző fokozattal rendelkezik, így könnyen szabályozható a kívánt hőmérséklet eléréséhez és fenntartásához, ezáltal biztosítva a felhasználók számára maximális kényelmet.

A MPM MUG-07 radiátor további előnye, hogy rendelkezik beépített termosztáttal, amely automatikusan szabályozza a fűtési teljesítményt a kívánt hőmérséklet fenntartása érdekében. Ez nemcsak energiatakarékosabbá teszi a használatát, hanem biztosítja a stabil hőmérsékletet is, így kellemes klímát biztosítva a helyiségben tartózkodóknak. A radiátor kialakítása és színe, fehér színű, elegáns megjelenést kölcsönöz bármilyen belső térnek, így tökéletesen illeszkedik a modern vagy klasszikus enteriőrbe egyaránt.

A MPM MUG-07 elektromos radiátor egyszerű és praktikus megoldást kínál a fűtésre, megfelelő teljesítményével és intelligens funkcióival. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezhető legyen bármelyik helyiségben, és a felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy a készülék hatékonyan és megbízhatóan működik, hosszú távon biztosítva a komfortos klímát otthonukban vagy munkahelyükön.

 



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MPM MUG-07 max. 2000 W, 3 fokozat, termosztát Fehér elektromos radiátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: