Betöltés...

Candy CBT5518EW Fresco, 248 L, 216 kWh / év, Smart, Wi-Fi, Beépíthető, Alulfagyasztós, (E), Fehér kombinált hűtőszekrény

Ár: 271.093 Ft

A Fresco vadonatúj, alulfagyasztós Candy hűtőszekrényeket Olaszországban terveztük, különböző méretekben, hogy könnyen illeszkedjenek bármilyen konyhai stílushoz. A flexibilis rendszernek köszönhetően a hűtőszekrény belső része az igényeid szerint testreszabható, így a hűtőszekrény úgy alakítható, ahogy épp szükség van rá. Sőt, a hOn applikációval a hűtőszekrény extra funkcióit is elérheted, mind a WIFI-csatlakozású, mind a csak tartalomalkalmazással (NFC) felszerelt modellekben.

AKÁR 40%-KAL* TOVÁBB TARTJA FRISSEN ÉTELEKET, BÁRHOL TÁROLD IS.
A Total No Frost Circle + technológiának köszönhetően az állandó és homogén hőmérséklet, valamint a páratartalom garantált hűtőszekrényed minden polcán és sarkán. Az oldalsó légáramlás, amely az oldalsó nyílásokból érkezik, hosszabb ideig frissen tartja az ételt, bárhol tároljd is azt a hűtőszekrényen belül.
*Független külső műszaki laboratórium által kiadott vizsgálati eredmények, amelyek egy Total No Frost Circle + technológiás hűtőszekrényt hasonlítanak össze egy közvetlen áramlású technológiás hűtőszekrénnyel.

CSÖKKENTSD A BAKTÉRIUMOK ELSZAPORODÁSÁT ÉS KERÜLD EL A FAGYKÉPZŐDÉSTFelejtsd el a fagyasztó manuális leolvasztását! Az új Total No Frost technológia megakadályozza a dér- és jégképződést a fagyasztófiókok belsejében és a falain belül, és akár 94%-ban megakadályozza a penész és a baktériumok elszaporodását.
*A vizsgálati eredményeket egy független külső műszaki laboratórium bocsátotta ki, amely a Haier cégcsoport Total No Frost technológiás hűtőszekrényét hasonlítja össze a Haier cégcsoport statikus technológiás hűtőszekrényével. E ENERGIAOSZTÁLYAz új energiacímke szerint ez a hűtőszekrény az E energiaosztályba tartozik. Az F osztályú készülékekhez képest akár 20% -kal csökkenti az energiafogyasztást, ezzel energiát és pénzt takarít meg, és jóval környezetbarátabb. ÁLLÍTHATÓ POLCOKMozgasd polcait és ajtópolcaid tetszésed szerint, és élvezd az akár 100 különböző belső elrendezési kombinációt a teljes tárolási rugalmassághoz. Sőt, a Total No Frost Circle+-nak köszönhetően, amely minden sarokban egyenletes hőmérsékletet és páratartalmat tart fenn, különböző ételeid bárhol tárolhatod a hűtőn belül. OKOS FUNKCIÓK VILÁGAMiért ne használnád ki teljesen a hűtőszekrényed adta lehetőségeket?
Töltsd le a hOn alkalmazást, és fedezd fel az okos funkciókat, amelyek leegyszerűsítik mindennapjaid. Hasznos tippeket és tanácsokat kaphatsz okostelefonodon keresztül, és élvezheted a számos hasznos funkciót, például a készlet asszisztenst, az okos ital asszisztenst és még sok más funkciót. TARTSD FRISSEN A ZÖLDSÉGEKET ÉS GYÜMÖLCSÖKETA frissességszabályzóval ellátott nagyobb Cool Box-nak köszönhetően ideális körülmények között tárolhatod gyümölcseid és zöldségeid, mindig a megfelelő páratartalom mellett. HŰTSD LE ÉTELEID ÉS ITALAID GYORSANAmikor gyorsan le kell hűteni az ételeitd és italaid, csak kapcsold be a Super Freezing vagy a Super Cooling funkciót, és a hűtőszekrény gyorsan eléri az optimális hőmérsékletet. KERÜLD EL A FAGYKÁRTA Smart Cool Sensors + technológia automatikusan érzékeli az ajtónyílások vagy a forró élelmiszerek által okozott hőmérséklet-változásokat mind a hűtőszekrényben, mind a fagyasztóban. Az inverter kompresszornak köszönhetően minimalizálják a hőmérséklet-ingadozásokat, elkerülve a tárolt élelmiszerek károsodását. ÁLLÍTSD BE AZ IDEÁLIS HŐMÉRSÉKLETETÁllítsd be a hűtőszekrény és a fagyasztó hőmérsékletét a termosztát segítségével. Az intuitív kijelző lehetővé teszi a hűtőszekrény (2°C és 8°C között) és a fagyasztó hőmérsékletének (-16°C és -24°C között) önálló beállítását, lehetővé teszi az összes üzemmód (például Holiday és Super Cool) aktiválását és a Wi-Fi-hez való csatlakoztatást a hOn alkalmazáson keresztül. GYORS TELEPÍTÉSA megfordítható ajtónyitási iránynak köszönhetően bármilyen konyhai elrendezésbe beillesztheted hűtőszekrényed.
Lehetőséged nyílik arra, hogy az ajtók zsanérjait a készülék bal vagy jobb oldalán helyezd el. EGYSZERŰEN ÁLLÍTHATÓ ÉS TESTRESZABHATÓ POLCOKA biztonsági üveg polcok a vastagságuknak köszönhetően rendkívül biztonságosak és ellenállóak. Lekerekített és elegáns kialakításuknak köszönhetően könnyen tisztíthatók is, elkerülvén a szennyeződések lerakódását a résekbe. CANDY IN-TECH: EGYSZERŰ BESZERELÉSKülönböző méretekben elérhető hűtőink mindegyike megfordítható ajtónyitási iránnyal és egyszerű telepítési rendszerrel rendelkezik, hogy hűtőszekrényed bármilyen konyhai elrendezésbe illeszthesd. Minden zsanérhoz és rögzítési ponthoz burkolat tartozik, a részletekre való nagy odafigyelés bizonyítékaként.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Candy CBT5518EW Fresco, 248 L, 216 kWh / év, Smart, Wi-Fi, Beépíthető, Alulfagyasztós, (E), Fehér kombinált hűtőszekrény" című hirdetést látja. (fent)