Betöltés...

Parking heater HCALORY T01, 8 kW, Diesel (black)

Ár: 71.990 Ft

Bízzon benne, hogy autója vagy lakóautója mindig kellemesen meleg lesz. A dízelfűtés lehetővé teszi az Ön által választott helyiség felfűtését, és megkönnyíti az ablakok leolvasztását! Alacsony, körülbelül 0,64 l/h égésteljesítményével tűnik ki, kényelmes működését pedig az LCD panel és a mellékelt távirányító teszi lehetővé. A készülék telepítése is nagyon egyszerű és környezetbarát.


Fogadjon univerzális megoldásokra
A termék kompatibilis a legtöbb 12V-os járművel. Sikeresen fogja használni például egy személygépkocsiban vagy egy lakóautóban. Ideális megoldás az utazáshoz és még sok máshoz! A fűtésnek köszönhetően könnyedén gondoskodhat a megfelelő hőmérsékletről járművében, valamint eltávolítja a fagyot és a jeget az ablakairól. Sőt, a készüléket nagyon könnyű felszerelni és eltávolítani. Könnyedén beépítheted például egy új autóba!


Hatékonyság és megbízhatóság
A fűtőberendezés égési technológia alapján működik. Ez azt jelenti, hogy az üzemanyagot felmelegítik, majd egy kerámia gyújtógyertya gázzá párologtatja. A készüléket gyors gyújtás és alacsony égés jellemzi, mindössze körülbelül 0,64 l/h. Ráadásul a fejlett automata vezérlési technológiának köszönhetően a termék szinte minden körülmények között tökéletesen teljesít.


Biztonságos használat
Élvezze a biztonságos használatot. A fűtőberendezés intelligens hőmérséklet-szabályozási technológiát használ, és hatékonyan védi a túlmelegedés ellen. Sőt, a dízel üzemanyag kevesebb égést garantál, mint a hagyományos benzin, amivel pénzt takaríthat meg. A készülék megfelel az európai Euro IV szabványnak is, ami azt jelenti, hogy alacsony a károsanyag-kibocsátása és környezetbarát.


Felhasználóbarát
A T01 fűtőtest működtetését egy speciális LCD képernyős panel és a mellékelt távirányító segíti, melynek hatótávolsága akár 100m. Így akár jelentős távolságból is bekapcsolhatja a fűtést! A termék időzítő funkciót is kínál. 2 sebességbeállítás közül is választhat, valamint beállíthatja a hőmérsékletet vagy a teljesítményt. Így könnyedén az Ön igényeihez igazíthatja a készüléket!


A dobozban
Fűtő
Digitális LCD panel
Távirányító
Hangtompító
Olaj pumpa
Üzemanyag tartály
Szélfej
Légszűrő
Olajszűrő
T-idom
Tartó lemez
Kipufogócső
Bemeneti cső
Kipufogócső
Hám
Csavarkészlet
Csövek
Olajszivattyú bilincs
Használati utasítás

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Parking heater HCALORY T01, 8 kW, Diesel (black)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: