Betöltés...

Aroma diffúzor - LED párásító távirányítóval

Ár: 7.290 Ft

PÁRÁSÍTÓ 4in1 - egy csodálatos eszköz, ez a kombináció: lámpák - lágy vagy színes fénnyel világítja meg a helyiséget; ionizátor - csökkenti a számunkra káros ionokat (pozitív ionokat) negatív ionok termelésével - minden szennyeződés az aljzatra esik, ahelyett, hogy a tüdőnkbe utazna, a levegő könnyűvé és frissé válik, és így közérzetünk azonnal javul; az olaj bevitele után a hidratáló pihentető tulajdonságokkal rendelkező aromákat is felszabadít; és párásító - hidratálja a levegőt, és a felszálló köd lehetővé teszi, hogy ellazuljon, és minimálisra csökkentse a nap folyamán felgyülemlett stresszt.


LÁMPA - a párásító tökéletesen funkcionál lámpaként. A mellékelt távirányítónak köszönhetően megváltoztathatja a készülék fényszínét (legfeljebb 7 szín áll rendelkezésre!). Ennek köszönhetően egyedi hangulatot teremt a lakásban. Minden színmódnak van erősebb és lágyabb változata. Egyedi dekoráció lesz mind a nappaliban, mind a gyerekszobában. Ajándéknak tökéletes.


FUNKCIONÁLIS - A készülék számos érdekes funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a használatát és sokkal praktikusabbá teszik. Van egy időzítő (2H és 4H) és 4 üzemmód: nagy és kicsi köd, valamint folyamatos és megszakított vízgőz -áram. Ez lehetővé teszi a párásító működésének tetszés szerinti beállítását.


CSENDES MŰKÖDÉS - A légnedvesítő a lehető legalacsonyabb zajt kelti - ez az egyik legcsendesebb modell a piacon, amelynek köszönhetően nem megterhelő a háztartások számára. A párásító nem zavarja a mindennapi tevékenységeket vagy a munkát. Problémák nélkül képes egész éjjel járni, és nem zavarja az alvást.


LEÍRÁS:



    szín: fehér-barna
    ionizátor: igen
    párásító: igen
    illat diffúzor: igen
    időzítő: igen;
    éjjeli lámpa: igen
    világos szín: zöld, fehér, kék, narancs, lila, piros, rózsaszín (mindegyik világosabban és sötétebben ragyog)
    feszültség: 100-240V
    űrtartalom: 300 ml
    olaj a készletben: igen
    távirányító: igen
    méretek (szélesség / magasság): 13/10 cm
    súlya: 0,25 kg
    súlya a csomagban: 0,3 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.04.17
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Aroma diffúzor - LED párásító távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)