Betöltés...

ROVACS RV320 Légtisztító, OLED Képernyővel és HEPA H13 Szűrővel

Ár: 23.490 Ft

A ROVACS RV320 légtisztító a legújabb technológiát felvonultatva biztosít tiszta levegőt otthona nagyobb helyiségeiben, akár 40 négyzetméteres területen is. A 3-rétegű szűrőrendszer (előszűrő, aktív szén- és HEPA szűrő) 0,3 mikronos részecskék eltávolítására is képes. Az OLED képernyőn a légtisztító aktuális állapotát, beleértve a levegő minőségét, ventilátor sebességét, hőmérsékletet és páratartalmat lehet figyelemmel követni.

A ROVACS RV320 modelljének kiváló tulajdonságai közé tartozik a 3-rétegű szűrőrendszer, amely magában foglal egy előszűrőt, egy aktív szénszűrőt és egy valódi HEPA szűrőt. Ez a kombináció hatékonyan távolítja el a levegőben lévő szennyeződéseket, beleértve a 0,3 mikronos apró részecskéket is, így biztosítva a friss és tiszta levegőt a lakás minden szegletében.A légtisztító OLED képernyője nem csak esztétikailag vonzó, hanem hasznos információkat is szolgáltat a levegő minőségéről, a PM 2,5 szintjéről, a ventilátor sebességéről, a hőmérsékletről és a páratartalomról. A beépített szűrőcsere-jelző segít megőrizni a készülék hatékonyságát és hosszú élettartamát.A légtisztító további előnyei közé tartozik az állítható ventilátorsebesség, a turbóbeállítások, az akár 12 órás időzítő és a távirányító, amelyek mind hozzájárulnak a kényelmes és egyszerű kezelhetőséghez. Az alvó üzemmód csendes működést biztosít (csak 27 dB), ami ideális éjszakai használatra, a gyerekzár pedig extra biztonságot nyújt a család kisebb tagjai számára.Összességében a ROVACS RV320 légtisztító ideális megoldás azok számára, akik érzékenyek a levegő minőségére, vagy csak egyszerűen javítani szeretnék otthonuk levegőjének tisztaságát. A készülék modern dizájnja és fejlett funkcionalitása révén nem csak a levegőt teszi tisztábbá, hanem a mindennapi életminőséget is javítja.A szűrőbetétet porszívózással lehet tisztán tartani. Új szűrő rendelése a Rovacs oldalán lehetséges.A csomag 1 ROVACS légtisztítót tartalmaz Model: RV320 Frekvencia: 60Hz Teljesítmény: 35W Felhasználási terület: 23-40 m2 Zajszint: 28-52dB CADR: 200CFM Termék méret: 260x260x486mm Csomagolás méret: 330x330x595mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ROVACS RV320 Légtisztító, OLED Képernyővel és HEPA H13 Szűrővel" című hirdetést látja. (fent)